23948sdkhjf
Del siden

Knauf A/S

Knauf A/S leverer totalløsninger til den danske byggebranche.

Virksomhedens portefølje dækker over 75% af komponenterne til et byggeri, fra byggeplader, stålskeletter og facadekonstruktioner, til spartelprodukter og akustiklofter.

Vi leverer byggeløsninger, der skaber værdi for dem, der bygger. Og de skal give komfort for dem, der bruger bygningen. Vi udfører vores daglige arbejde med det mål for øje – at skabe værdi for byggebranchen:

• Vi fokuserer på ergonomiske løsninger, der skåner håndværkerens sundhed og gør entreprenørens arbejde mere effektivt.

• Vi holder slutbrugeren for øje hele vejen – vores løsninger giver husene et sundt indeklima, optimalt energiforbrug og behagelig akustik.

• Vi er med igennem hele byggeprocessen – fra arkitektens ide og trælastens leverance til entreprenørens montage og bygherrens drift af bygningen.

• Som en af de store leverandører til byggeriet føler vi en forpligtelse til at gøre den danske byggebranche konkurrencedygtig. Det gør vi ved at udvikle smartere produkter og systemer, der forbedrer den totale økonomi i en bygning.

Knauf A/S er en del af Knauf gruppen – en af verdens største producenter af byggematerialer med 220 produktionssteder og 26.500 medarbejdere i over 80 lande.

Knauf A/S
Kløvermarksvej 6
9500 Hobro
Danmark
CVR nummer: DK54050313
P nummer: 1003103433
210
ISO 14001, ISO 45001, ISO 9001
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.062