23948sdkhjf
Del siden

JSA Sikring ApS

JSA Sikring er specialister i Tyverisikring og Brandsikring. I 41 år har JSA Sikring produceret og installeret Tyverisikring og Brandsikring til butikker, virksomheder, kontorer og institutioner. JSA producerer, monterer, kvalitetssikre og servicerer Tyverisikring til enhver bygningskonstruktion og til ethvert sikringsformål.
Vi servicerer alle vore løsninger og udfører reparationer 24/7/365 i hele Danmark. Vi tilbyder forebyggende serviceaftaler i alle projekter. Vi sætter en ære i, at vore sikringer altid virker, som de skal.

JSA sikring er en loyal og sikker leverandør til entreprenører, arkitekter, håndværks-virksomheder og øvrige byggeprojekt aktører. Vi indgår i projekterne som underleverandører eller leverandører alt efter ønske. I alle sammenhænge tilbyder vi at bidrage med vores mange års erfaringer allerede i planlægningsfasen. I samarbejdet vil vi overdrage et fagligt godt produkt til den aftalte pris og den aftalte tid. JSA Sikring overskrider ikke aftaler og deadlines i samarbejdet.

JSA Sikring er ISO-certificeret og som de første i Sikkerhedsbranchen blevet ISO 45001:2018 certificeret (arbejdsmiljø og ledelse). Derudover er JSA Sikring også kvalitetssikret med ISO 9001:2015 certificering inden for Tyveri- og Brandsikring i eksisterende bygninger og nybyggerier overtalt i Danmark.
For JSA Sikring er det vigtigt og naturligt at kvalitetssikre vores sikringsløsninger og service, og samtidig sikre vores medarbejderes arbejdsmiljø bedst muligt.

JSA sikring er drevet af en passion for det faglige håndværk indenfor vores område. Vi sætter en ære i at etablere et godt samarbejde. Vi overholder aftaler og vi løser komplekse faglige udfordringer på den mest enkle måde. Vi lægger vægt på ærlighed og øjenhøjde i vores kommunikation og forventer os det samme fra kunder, samarbejdspartnere og kunder.
Vi lægger stor vægt på at være en attraktiv arbejdsplads med plads til det faglige håndværk og personlige ambitioner for den enkelte og en respektfuld og afslappet kommunikation.

JSA Sikring ApS
Elsted Byvej 18-22
8520 Lystrup
Danmark
CVR nummer: DK65369915
P nummer: 1002207298
15
ISO 9001:2015, OHSAS 18001, Arbejdsmiljøcertifikat, CEPA Certified, ISO 45001:2018
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047