23948sdkhjf

Jydsk Værktøj A/S

Jydsk Værktøj A/S  er bygget på erfaring og kvalitet.

Vi er en konkurrencedygtig leverandør af værktøj, værktøjsmaskiner, svejseudstyr og arbejdsbeklædning til håndværk, metalindustrien samt det offentlige. 

I dag tilbyder Jydsk Værktøj A/S rådgivning, indretning samt daglig leverance af forbrugsvarer (maskiner, håndværktøj, tekniske artikler m.v.) til virksomheder, der har virke i metalindustrien eller tilknytning til denne.

Erfarne, veluddannede medarbejdere samt kombinationen af knowhow på tværs af afdelinger har gjort Jydsk Værktøj A/S til en unik og professionel virksomhed.

Et højt serviceniveau har altid førsteprioritet, således at vore kunder skal kende os som samarbejdspartneren med professionel rådgivning, dag til dag levering og seriøs after sales behandling til de rigtige priser.

Som det ses af de angivne økonomiske nøgletal, må Jydsk Værktøj A/S betragtes som en solid og stabil partner, der også vil kunne tilbyde sine ydelser i fremtiden.

Som handelsvirksomhed er vores vigtigste ressourcer vort personale og den rigtige logistik. Alle medarbejdere er veluddannede og erfarne fagfolk som altid har kunden og servicen i fokus.

Fra vores domicil i Aalborg sørger vi hver dag for, at varer fra mange leverandører bliver samlet, pakket og leveret på mindre end 24 timer til lindustrivirksomheder, installatører og byggepladser i hele Danmark. Vores overordnede mindset, som præger hele virksomheden, er tillid, ærlighed og respekt for kunder og kolleger.  Hos Jydsk Værktøj koster den gode service ikke ekstra.

Fakta om Jydsk Værktøj A/S

Adresse
Jydsk Værktøj A/S
Gugvej 127
9210 Aalborg SØ

Region
Danmark
Nordjylland
Aalborg Kommune

Telefon: +45 98147811

CVR nummer: DK14282130

P nummer: 1000713922

Ansatte: 25

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Kjeld Thomsen
Stilling: Direktør - medejer

Louise Langhave
Afdeling: Salg og marketing
Stilling: Marketing- og e-handelskoordinator
Direkte telefon: +45 98147811

Ole Sørensen
Stilling: Salgskonsulent

Troels Porse
Stilling: Indkøbschef - medejer
Direkte telefon: +45 23741188

Send til en kollega

0.188