23948sdkhjf
Del siden

Saint-Gobain Ecophon A/S

Ecophon bidrager til et godt indeklima på kontorer, i uddannelsesinstitutioner og i sundhedssektoren. Det gør vi ved at udvikle, producere og levere akustikløsninger og -systemer. Vores løfte  »A sound effect on people« er kernen i alt, hvad vi gør.

Vi ved meget om akustik 
I mere end 50 år har Ecophons specialister indsamlet og udviklet en stor viden omkring at skabe sunde akustikmiljøer. Uanset dit projekt og din rolle så deler vi gerne denne viden.

Akustiklofter - største produktprogram 
Ecophon udvikler og producerer lydabsorberende produkter af glasuld til både loft og vægge. Vi har Europas største produktprogram og tilbyder et udvalg af akustiklofter, frithængende flåder og vægpaneler. Ecophon har også forskellige løsninger til direkte montage af paneler.

Diffus ventilation 
Ecophons lyddæmpende lofter giver ikke bare den optimale akustik, de kan også bidrage til den optimale ventilation. Ecophons akustikplader kan nemlig uden ændringer skabe diffus ventilation over hele rummet. Det er en løsning, der fylder betydeligt mindre end de traditionelle rørsystemer og samtidigt kan skifte mere luft uden generende træk og støj. Og så er løsningen ovenikøbet usynlig, billigere og mere bæredygtig både at anlægge og i daglig drift. 

Social bæredygtighed
Hos Ecophon sætter vi en ære i at sikre, at vores virksomhed er bæredygtig – inde og ude. Vi nærer en grundlæggende respekt for mennesker og går meget op i alle de miljøer, de færdes i. Derfor tilstræber vi altid at forbedre produktionsteknikker, de anvendte materialer og alt andet, der bidrager til vores miljøaftryk.
DGNB-certificeringer sætter i dag målbare krav til lydforhold og akustik i bygninger. Ecophons løsninger bidrager med point til DGNB-certificeringen på flere måder; bl.a. point til akustik og lyd, til indeklimaet, meget lave VOC-niveauer samt visuel komfort.


Tilmeld Vores nyhedsbrev

Se vores produktsortiment

Saint-Gobain Ecophon A/S
Hammerholmen 18E
2650 Hvidovre
Danmark
CVR nummer: DK67147413
P nummer: 1002245906
19
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.063