23948sdkhjf
Del siden

Nordstern

Nordstern er Danmarks førende ejendomsudvikler og totalentreprenør. Vi bygger og renoverer mere end nogen anden aktør og er dedikerede til at skabe en bedre fremtid gennem vores byggerier.

I Nordstern er vi et HOLD. Med vores værdier som fundament, stræber vi efter at være en virksomhed, der har Hensyn og Ordentlighed i centrum, Lytter til alle interessenter og er Dedikeret til og tager ejerskab på vores projekter.

Vores succes skyldes vores dedikerede team på ca. 450 medarbejdere, hvoraf mange er medejere af virksomheden. Hver enkelt medarbejder gør dagligt en positiv forskel inden for sit eget ansvarsområde, og sammen forbedrer vi dansk byudvikling, byggeri og renovering. 

Vores 40+ års erfaring og store finansielle styrke skaber tryghed for kunder og samarbejdspartnere både før, under og efter byggeriet. Med innovative løsninger i udviklingsfasen og gennemprøvede processer på byggepladsen skaber vi projekter, som vi sætter en ære i at udføre i højeste kvalitet og aflevere uden mangler. 

Som ansvarlig ejendomsudvikler og løsningsorienteret totalentreprenør stræber vi efter at finde de bedste og mest bæredygtige løsninger for vores kunder og går langt for at imødekomme deres behov. Derfor certificeres 100% af vores kontor- og boligbyggerier efter gældende standarder som Svanemærket eller DGNB. Vi har ambitiøse målsætninger for nedbringelse af CO2 fra vores virksomhed og byggerier, og vi rådgiver vores kunder om de bedste løsninger, der vil reducere byggeriets negative påvirkning af klima og miljø.

Vores bæredygtige engagement er ikke kun rettet mod klima og miljø. Vi tager hensyn til brugerne og hele byrummet, og vi arbejder hver dag for at skabe de bedste rammer for de mennesker, der berøres af vores byggerier. Vi gør en indsats for at udvikle vores medarbejdere, uddanne den næste generation og sikre sundhed, sikkerhed og trivsel for både egne medarbejdere og samarbejdspartnere på vores byggerier.

På den måde bygger vi en bedre fremtid.

Nordstern
Havnen 5
8700 Horsens
Danmark
CVR nummer: DK29205272
P nummer: 1011896622
450
Svanemærket
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047