23948sdkhjf

Kiratin A/S

Kiratin har specialiseret sig i skadedyrsbekæmpelse. Vi yder skadedyrssikring og bekæmpelse af skadedyr til alle typer virksomheder, institutioner, boligforeninger, kommuner, bymiljø, private, m.v.

Kiratin servicerer såvel nationale som internationale virksomheder, der ønsker en høj hygiejnisk standard. Og vi tilbyder løsninger, der imødekommer forskellige niveauer.

  • Til virksomheder, der udelukkende har samhandel med andre danske virksomheder, tilbyder Kiratin en basissikring, som skaber et skadedyrsfrit miljø og giver den nødvendige dokumentation til brug i forbindelse med egenkontrol.
  • Til virksomheder, der har samhandel med internationale virksomheder og dermed skal overholde både nationale og internationale godkendelsessystemer som FDA og BRC, tilbyder Kiratin et udvidet servicesystem med elektronisk rapportering.

Vi efterlever i enhver henseende alle miljøkrav, og vi tør garantere, at vores serviceleverancer altid foretages på den mest skånsomme og hensigtsmæssige måde – i forhold til miljø og mennesker.

Vi udvikler konstant vores koncepter, metoder og systemer med det klare mål, at vi forbliver markedsledende indenfor effektiv, miljørigtig skadedyrsikring og bekæmpelse i Danmark.

Fakta om Kiratin A/S

Adresse
Kiratin A/S
Vestermarken 1
8260 Viby J
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Århus Kommune

Telefon: +45 70273788

Fax: +45 86283768

CVR nummer: DK29636168

P nummer: 1004765788

Ansatte: 35

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Jan Schjødt

Ronny Falkenhard
Stilling: Salgschef

Send til en kollega

0.23