23948sdkhjf
Del siden

Würth Industri Danmark A/S

Würth Industri Danmark A/S forsyner som totalleveranddør den industrielle sektor og dens underleverandører med alt indenfor C-parts og befæstelse.  I oktober 2014 blev Arvid Nilsson Industri til Würth Industri Danmark. Vi har bevaret den store erfaring fra Arvid Nilssons lange historie, men navneskiftet markerer vores transformation fra leverandør til partner. 
 
Vores forretningsidé er at være den foretrukne partner for industrikunder, der opererer på både det lokale og globale marked. Dette sikres ved værdifuld og professionel teknisk rådgivning, samt test og optimering, så vi sikrer udvikling af vores kunder og en maksimal procesgennemsigtighed og forsyningssikkerhed. I Würth Industri Danmark møder vi vores kunder/partnere med et effektivt og dedikeret team, der ved en kombination af lokal tilgængelighed og global opsætning, sikrer effektiv håndtering af løsninger tilpasset kundens behov. Vi leverer unikke og innovative forsynings- og logistiske løsninger, der skaber stor værdi under konceptet "Taking part in your business".  
 
Med et sortiment på mere end 1.400.000 artikler,  tilbyder vi som totalleverandør en lang række materialer indenfor DIN, montage og småartikler, både som standard og fra tegning. Vi tilbyder derudover PPE, værktøjer og slibematerialer, samt et stort udvalg af specialvarer, der dækker over MRO og teknisk-kemiske produkter. Endvidere omfatter vores produktsortiment særlige fastgørelsesanordninger i eksotiske materialer.  
 
Med vores service brand CPS® - C-Part Solutions, tilbyder Würth Industri Danmark skræddersyede forsynings- og servicekoncepter. CPS® omfatter opbevarings- og søgesystemer, oplagring, genopfyldning, ordresystemer samt forbrugskontrollerede forsyningsmoduler, såsom Kanban og returemballage bin-systemer. Takket være vores stærke netværk, leverer vi komplette skræddersyede løsninger direkte til produktionslinjer over hele verden. 

Würth Industri Danmark A/S
Merkurvej 5
6000 Kolding
Danmark
CVR nummer: DK59654314
P nummer: 1003131355
33
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.094