23948sdkhjf

TNS-IMEX A/S

TNS-IMEX A/S kan tilbyde en bred vifte af maskiner, udstyr og reservedele til alle slags bygge og anlægs, entreprenør, dræn, nedbrydning, knusning, sortering og recycling opgaver.

Nedrivning, genbrug, dræning og sortering
Vi har et godt kendskab til de maskiner vi sælger. Vi kan betjene de fleste af dem selv, og det er derfor nemt for os at sætte os ind i de problematikker og ønsker, som du måtte have. Vi gjorde og gør stadig meget i maskiner og udstyr til nedrivning og genbrugs- og genvindingsindustrien. Vi har stor viden om maskiner til dræning og afvanding, og derfor sidder vi på nok største delen af markedet i Danmark for store selvkørende maskiner.

Siden 2007 har vi solgt nye knusere og sorteringsmaskiner fra Keestrack med fuld tilfredshed, ikke mindst fra vores kunder og dermed også os selv, vi har endda to gange leveret Keestrack Frontier modificerede sorteringsmaskiner til 2. og 3. etape af det vanskelige minerydningsprojekt på Skallingen her i Danmark.

TNS-IMEX A / S har reservedele til alle slags af entreprenørmateriel og til alle typer af knuse- og sorteringsudstyr. Vi importerer og eksporterer maskiner, udstyr og reservedele til og fra alle lande.

Det er vigtigt for os, at maskiner og materiel er fremstillet af producenter, som har et tilstrækkelig reservedelslager og gode fragtforbindelser. De skal opfylde de europæiske arbejds- og miljøregler, og de skal have en god økonomisk soliditetsgrad. Vi lægger vægt på, at alle producenter er villige til at lave individuelle kundespecificerede ændringer på deres produkter, såfremt det er muligt og forsvarligt.

Maskiner

Fakta om TNS-IMEX A/S

Adresse
TNS-IMEX A/S
Ved Dammen 7
6240 Løgumkloster
Se på kort

Region
Danmark
Syddanmark
Tønder Kommune

Telefon: +45 74745288

Fax: +45 74745486

CVR nummer: DK29306648

P nummer: 1011974909

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Thomas N. Sørensen
Direkte telefon: +45 74745288

Send til en kollega

0.152