23948sdkhjf

LAMILUX Nordic A/S

LAMILUX Nordic - velkommen til en af markedets stærkeste udvalg af ovenlysløsninger til dagslys, ventilation, adgang og sikkerhed.

Løsningerne omfatter:
- Glas- og plastovenlys
- Glastage
- Brandventilation
- Tagadgang
- Passivhus-godkendte ovenlys
- Automatik og tilbehør
- Montage og service

Vi hed tidligere OvenlysKompagniet, men nu har vi indgået et tættere samarbejde med vores hovedleverandør Lamilux. Alle de fremadrettede salgsaktiviter er derfor overdraget til det nye selskab - samme kvalitetsprodukter, samme gode service, men bare endnu bedre. Velkommen til!

Vores løsningerne kan anvendes indenfor alle typer af byggeri hvor kvalitet prioriteres - nybyggeri og renovering indenfor industri, kontor, lager, butikker, institutioner, svømmehaller, hospitaler, og privat. Uanset om det er arktektoniske, funktionsmæssige, hygiejne eller sikkerhedsmæssige krav der prioriteres, så har vi en løsning.

Samarbejdspartnere
Ovenlysene bliver udviklet og produceret hos en af Europas førende ovenlysproducenter, Lamilux. Lamilux er på forkant med lavenergi og energistyring med naturlig ventilation af bygninger. Alle Lamilux's produkter er EPD-certificerede, som bæredygtige produkter, ligesom Lamilux, som en af de eneste i Europa, producerer flere Passivhus-certificerede ovenlysprodukter i PhA klasse.

LAMILUX Nordic samarbejder endvidere med en række særligt udvalgte danske underleverandører, der sikrer at vi kan levere lige præcis den løsning du har brug for - fra ide til færdigt projekt!

Fakta om LAMILUX Nordic A/S

Adresse
LAMILUX Nordic A/S
Englandsvej 2
4800 Nykøbing F.
Se på kort

Region
Danmark
Sjælland
Guldborgsund Kommune

Telefon: +45 82823700

CVR nummer: DK37875694

P nummer: 1021597577

Certifikater: CE, DS/EN 1090-1, ISO 9001, ISO 9001:2008

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Michael S. Saunte
Stilling: Direktør
Direkte telefon: +45 81813700

Send til en kollega

0.348