23948sdkhjf
Del siden

kd marketing support

kd marketing support tilbyder markedsføringshjælp til små og mellemstore virksomheder inden for Jern- og Maskinindustrien, Det er typisk virksomheder, der ikke har behov for en fast marketingmedarbejder, men som ønsker markedsføring tilpasset egne behov.

Speciale i Jern- og Maskinindustrien
Vi har gennem mere end 15 år specialiseret os i Jern- og Maskinindustrien og i at markedsføre tekniske produkter. Vi har den rette tekniske forståelse og de kompetencer, der skal til for at beskrive produkterne med fokus på udbyttet for dine kunder.

Offline og online marketing
Vi løser alle marketingopgaver - fra strategiplanlægning, marketingplaner og budgetter over pressemeddelelser, brochurer og annoncer til hjemmesidedesign og anden online marketing som for eksempel nyhedsbreve og søgemaskineoptimering. Vi trækker på alle de ressourcer, der skal til, og håndterer alle faser fra idéudvikling til implementering - alene eller sammen med dygtige gennemtestede samarbejdspartnere. Vi er din garant for professionelle løsninger i høj kvalitet.

Hvorfor ekstern markedsføring?
Vi oplever ofte, at markedsføringsaktiviteterne nedprioriteres i virksomhederne, fordi det kræver tid og overskud at sætte sig ind i, hvad der fungerer godt og skidt og hvordan man rent praktisk eksekverer de forskellige marketingtiltag. Vi har den viden, der skal til, og hjælper dig gerne med nogle af de opgaver, du ikke selv kan få tid til. Vi sætter os grundigt ind i din virksomhed og tager altid udgangspunkt i din målgruppe, dit produkt og dine værdier. Det skaber de bedste kortsigtede og langsigtede resultater. 
Med kd marketing support som din eksterne markedsføringskonsulent får du:

  • Ro til at fokusere på din kerneforretning
  • Ingen faste markedsføringsomkostninger 
  • Ingen personaleadministration
  • Direkte adgang til et stort netværk af marketingspecialister
  • Nye idéer og input til markedsføringen
  • Øget omsætning i form af mersalg 


Øg kvaliteten af din markedsføring
Vi kommer gerne forbi og giver en smagsprøve på, hvordan du kan øge både mængden og kvaliteten af dine marketingaktiviteter uden, at du skal ansætte ekstra personale. Kontakt Karina Davids på telefon 20 78 20 40 og hør mere om, hvordan kd marketing support skaber resultater for dig.

kd marketing support
Videnpark Trekantområdet
Vesterballevej 5
7000 Fredericia
Danmark
CVR nummer: DK28828985
P nummer: 1011564395
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.063