23948sdkhjf
Del siden

Aros Maler Entreprise A/S

Aros Maler Entreprise A/S er et kvalitets malerfirma, hvor høj service, professionalisme og ordentlighed er kerneværdier. Vi udfører malerentrepriser inden for nybyggeri og renovering i hele landet og har hovedkontor i Aarhus og afdeling i København. Med mere end 60 medarbejdere og stort fokus på projektledelse og sikkerhed er vi det sikre valg.

Hvorfor Aros Maler Entreprise

Aros Maler Entreprise har siden 2010 udviklet sig til at være et betydeligt malerfirma, hvor kunderne vender tilbage gang på gang. For os er ærlighed og ordholdenhed meget vigtigt. Vi siger hellere nej til en opgave, end ja til noget vi ikke tror på. Vi er særdeles kvalitetsbeviste og bruger kun de bedste produkter på alle byggerier. Vores kunder forventer en høj standard, og det passer os godt.

Medarbejdere – vores stærkeste kompetence

Vores medarbejdere er vores stærkeste kompetence. Vi sætter en ære i, at de trives og afspejler virksomhedens værdier. Derfor videreuddanner vi vores folk løbende både inden for ledelse, sikkerhed og malertekniske kompetencer, så de opkvalificeres og dermed sikrer den bedste opgaveløsning.

Fokus på sikkerhed og arbejdsmiljø

Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere ikke nedslides og udsættes for unødige sikkerhedsrisici.
Derfor investerer vi løbende i de nyeste tekniske/elektroniske anlæg i samråd med medarbejdere og leverandører.
Det sikrer et godt arbejdsmiljø og de bedste betingelser for at udføre et godt stykke arbejde for vores kunder.

Social ansvarlighed

Vi støtter en række organisationer og formål, der bidrager til et bedre samfund. Det mener vi er vores pligt. Vi støtter Kræftens Bekæmpelse, Danske Hospitalsklovne, Aarhus Handicap Idræt, lokale sportsklubber mv.

Aros Maler Entreprise A/S
Langs Skoven 74
8541 Skødstrup
Danmark
CVR nummer: DK35479465
P nummer: 1013212631
150
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047