23948sdkhjf

VEJ-EU Vejsektorens Efteruddannelse

VEJ-EU er den førende udbyder af kompetenceudvikling på infrastrukturområdet. Vi understøtter sektorens behov for ny viden og fremmer hverved den tekniske udvikling.

Kurser
VEJ-EU udbyder kurset "Vejen som arbejdsplads" på dansk, engelsk, tysk og polsk. Vi udbyder desuden en række kurser om planlægning, trafik, anlæg og drift samt miljø og klima. VEJ-EU's undervisere er førende eksperter og gode formidlere. Se vores kommende kurser.

Konferencer
VEJ-EU formidler viden gennem konferencer, workshops og netværksmøder. Blandt vores kendte, årlige konferencer er Vejforum og Dansk Brodag samt konferencer om arbejdsmiljø og klimatilpasning.

VEJ-EU's nyhedsbreve er din nye indgang til vores kurser og konferencer. Her kan du se alle vores aktuelle arrangementer. Tilmeld dig nyhedsbrevet.  

 

VEJ-EU er en selvstændig forening dannet af vejsektoren. Foreningens medlemmer er Vejdirektoratet, Kommunernes Landsforening, Dansk Byggeri, Foreningen af Rådgivende Ingeniører, Ingeniørskolernes Lærerforening for Vej- og Trafikteknik og Asfaltindustrien.

 

Se alleNyheder

Fakta om VEJ-EU Vejsektorens Efteruddannelse

Adresse
VEJ-EU Vejsektorens Efteruddannelse
Guldalderen 12
2640 Hedehusene

Region
Danmark
Hovedstaden
Høje-Taastrup Kommune

Telefon: +45 72170217

CVR nummer: DK86632012

P nummer: 1002752313

Ansatte: 7

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Carsten Bredahl Nielsen
Stilling: Chefkonsulent
Direkte telefon: +45 20604831

Eva Kartholm
Stilling: Sekretariatschef
Direkte telefon: +45 31640052

Kristine Ulsø

Send til en kollega

0.188