23948sdkhjf

Øko-Bambus

Øko-Bambus samarbejder med danske håndværkere, arkitekter, ingeniører og kan vi tilbyder vores erhvervskunder en række fordele. Du får blandt andet adgang til vores store sortiment på vores MOSO bæredygtige bambus produkter som er:

  • gulve
  • paneler
  • massive bjælker
  • bordplader
  • terrassebrædder
  • tilbehør og plejemidler

Vores MOSO bambusgulve og andre bæredygtige byggematerialer topkvalitets og er produceret til den skandinaviske klima, og er prismæssigt billigere i forhold til lignende produkter fra andre producenter. Vores produkter er miljøvenlige og bæredygtige til indendørs og til udendørs brug, der kan matche den brede – og stadig voksende – sortiment i top kvalitet bambus design og konstruktion af bæredygtige produkter, såsom plankegulve, parket og terrassebrædder samt bambus solide paneler, bjælker, finer, facadebeklædning, hegnplader og tilbehør.

Vores bambus produkter produceret fra virksomheden MOSO International BV Holland, som er vores hovedpartner, der er førende producent af økologiske og bæredygtige bambusgulve og byggemateriale, som er en solid og pålidelig virksomhed med c. 25 års global produktion erfaring og lokal salgs forankring.

Dermed er vi din leverandør af økologiske, miljøvenlige og bæredygtige bambusgulve og andre bambus produkter, samt tilbyder vi et stort udvalg af premium bambusprodukter til køb online. Kompetencer, erfaring og viden indenfor bambusprodukter er vores kerneopgaver. Det er med de forudsætninger, vi tilbyder vores kunder optimale økologisk venlige løsninger for deres private og erhvervs byggeprojekter indenfor gulvbelægning.

Vi arbejder kun med virksomheder, der deler vores værdier med hensyn til bæredygtighed og produktkvalitet og dermed sikrer vores fremgang i markedet og tager vi et ansvar – både overfor vores kunder, vores medarbejdere, miljøet og kulturarven.

Fakta om Øko-Bambus

Adresse
Øko-Bambus
Hejmdals Alle 44
6705 Esbjerg Ø
Se på kort

Region
Danmark
Syddanmark
Esbjerg Kommune

Telefon: +45 71929626

CVR nummer: DK39920840

Certifikater: AS/EN 9100-2011, BREEAM, CE, FSC, Svanemærket

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Anna Raimensborg Anna Raimensborg
Stilling: Salgs Direktør for BYG-ECOHOME DK.
Direkte telefon: +45 71929626

Send til en kollega

0.181