23948sdkhjf

Jysk Element ApS

Jysk Element ApS har specialiseret sig i produktion, montering og strimling af træelementer til både erhvervs- og privatbyggeri. Vi leverer tag- og vægelementer til alle former for byggerier.

Vores kunder omfatter bl.a. entreprenører, tømrervirksomheder, private bygherrer m.v.

Tagelementer kan udføres på forskellig vis, afhængigt af hvilke egenskaber taget skal opfylde og hvilke betingelser konteksten stiller. Udgangspunktet er enten en ventileret eller en uventileret konstruktionsopbygning, med diverse variationer.

Facadeelementer kan udføres som udfyldnings-elementer, bærende facadeelementer eller som forsats-elementer til en tung bagvæg. Udfyldnings-elementer benyttes typisk i kombination med en søjle-bjælkekonstruktion, hvor elementerne monteres direkte på dette skelet, og kan danne skivevirkning. 

Indervægs-elementer kan udføres i forskellige typer; både som bærende, ikke bærende, som lejlighedsskel og brandmæssig adskillelse. 

Derudover tilbyder vi også individuelle løsninger til byggeprojekter, ligesom vi også tilbyder komplet optegning af træelementer, elementplaner, snittegninger, statiske beregninger mv. Vi samarbejder gerne tæt med både bygherre, arkitekter og ingeniører.

Fakta om Jysk Element ApS

Adresse
Jysk Element ApS
Holmhuse 14A
7860 Spøttrup
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Skive Kommune

Telefon: +45 23251240

CVR nummer: DK40735909

P nummer: 1013752229

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Tanja Gehlert Bæk

Send til en kollega

0.14