23948sdkhjf
Del siden

Ecobeton Danmark ApS

Ecobeton Danmark ApS startede i 2004 og sælger produkter til behandling af beton, tegl, puds, natursten samt træ.

Vores produkter anvendes til imprægnering og beskyttelse af nye konstruktioner og reparation / vedligeholdelse af eksisterende konstruktioner. Behandlingerne giver god økonomi gennem øget styrke og langsigtet holdbarhed.

Ecobeton Danmark er en del af Ecobeton gruppen, som er repræsenteret i Europa med uafhængige distributører. I fællesskab markedsfører vi vores produkter og løsninger. Vi arbejder løbende sammen om at udvikle nye produkter og har erfaring på områder som forsegling af beton, fugtproblemer, belægninger og diamantslibning.

Ecobeton International blev grundlagt i 1993 og er en teknologisk virksomhed, der leverer systemer og løsninger til byggebranchen for produkter såsom beton, flydemørtel, mursten og træ.

Ecobeton er specialiseret navnlig indenfor imprægneringer til betonkonstruktioner og cementbelægninger for reparationer og dekorative designs.

Ecobeton har altid lagt stor vægt på forsknings- og undersøgelses aktiviteter, navnlig med henblik på udvikling af miljømæssig bæredygtige produkter.

Ecobeton produkter har opnået CE-mærket. Vores imprægneringer er baseret på teknologi, der går tilbage til 1800-tallet.

Ecobeton har et stærkt fokus på miljøvenlighed og kvalitet af råvarer, produktion og pakning i vores egne faciliteter i Italien og Norge.

Ecobeton Danmark ApS
Højvangsvej 1
2640 Hedehusene
Danmark
CVR nummer: DK27733085
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047