23948sdkhjf
Del siden

C-TV Technology A/S

C-TV Technology er nordisk importør og forhandler af professionelt kloakudstyr. Vi har mere end 20 års erfaring inden for branchen, hvilket sætter os i stand til at rådgive om den rette løsning til en række opgaver inden for kloak- og entreprenørbranchen.

Vores omfattende produktportefølje dækker over hovedkategorierne: 

  • TV-inspektion
  • Spul & Sug
  • Spor & Søg
  • No Dig 

Vi er hermed et fuldservice handelshus, som tilbyder ”one-stop-shop” til vores kunder. Vi tilstræber at kunne levere alle de produkter og services, som vores kunder efterspørger og hvis vi mod forventning ikke lagerfører produkterne, så fremskaffer vi dem!

Vi forhandler nye produkter fra en række anerkendte leverandører, og vi sælger også brugt udstyr og modtager gerne produkter i kommission. Besøg vores brugt børs.

Vi har indført prismatch på sammenlignelige varer. Herudover tilbyder vi vores kunder, at hvis de bestiller inden kl. 14 så sender vi varen samme dag. 

Hovedkontoret er i Aalborg, og vi råder her over 700 m2 lager og serviceværksted. Derfor kan vi tilbyde hurtig service og eftersyn af dit kloakudstyr. Vi har også indgået samarbejdsaftaler om landsdækkende service på TV-inspektion i Århus og København og for Spul & Sug i Aalborg, Nr. Åby og Roskilde for Slamsugere samt landsdækkende kørselsservice for mindre højtryksspulere.

C-TV Technology A/S
Porsvej 9
9000 Aalborg
Danmark
CVR nummer: DK26636701
P nummer: 1009142351
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.063