23948sdkhjf

Danhostel

Hos Danhostel tilbyder vi gode faciliteter, hjælpsomme og servicemindede værter, hyggelig atmosfære og ikke mindst en god nats søvn – alt sammen til rimelige priser.

Danhostel’s 63 hostels ligger centralt placeret i hele Danmark, og vi har konstant fokus på at vedligeholde og udvikle vandrerhjemmene, så de fremstår indbydende og tidssvarende. 

Overnatning til håndværkere

Danhostel tilbyder også overnatning til håndværkere, og med et Danhostel Fordelskort eller Danhostel Firmakort får du mindst 10 % rabat på overnatningen, hvilket mange håndværkervirksomheder benytter sig af. Efter en lang arbejdsdag, kan Danhostel tilbyde god og billig overnatning og blandt andet enkeltværelser til håndværkere, så de kan slappe af efter endt arbejde.På alle Danhostels er der gæstekøkkener, hvor det er muligt at lave sin egen aftensmad. Læs mere om Danhostels overnatningsmuligheder til håndværkere.

11 Danhostels er i dag certificeret efter Danhostels certificeringskrav for dagsmøder og internater, og tilbyder topmoderne møde- og konferencefaciliteter, indrettet helt efter nutidens mødegæsters ønsker og behov. 

Leverandør-kompetencer

Se alleNyheder

Fakta om Danhostel

Adresse
Danhostel
Vodroffsvej 32
1900 Frederiksberg C

Region
Danmark
Hovedstaden
Frederiksberg Kommune

Telefon: +45 3331 3612

CVR nummer: DK62568011

P nummer: 1002156108

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Anette Brylov Anette Brylov
Stilling: Marketingchef
Direkte telefon: +45 33313612

Send til en kollega

0.253