23948sdkhjf
Del siden

kajoule

Din fleksible alt-i-en-løsning til værktøjsstyring og sporing af materiel
Effektiviser din forretning ved at arbejde smartere med dit udstyr. Med kajoule kan du spore alt fra maskiner til værktøj i realtid. I kajoule-appen på din smartphone får du hurtigt overblikket over, hvor det befinder sig. 

✔ Omsæt spildtid til fakturerbare timer 

✔ Minimer dine udgifter til indkøb af nyt udstyr

✔ Slip for bekymringerne over manglende overblik

Minimer spildtid
Byggebranchen har et stort produktivitetspotentiale: Undersøgelser viser, at kun en tredjedel af arbejdstiden i byggeriet er værdiskabende. Sporer du dit udstyr med kajoule, kan du skære spildtiden væk - den tid du og dine medarbejdere bruger på at lede efter materiel eller kører forgæves efter. Det øger effektiviteten og giver dig overblik og indsigt i brugen af dit materiel, så du ved, hvad der skal optimeres. Tilpas hurtigt og nemt din løsning, når du har behov for at udvide din sporing – du kan tilføje et ubegrænset antal af brugere og udstyr i app’en.

Arbejd smartere med dit materiel på én platform
kajoule automatiserer og effektiviserer din værktøjsstyring og administration af materiel. Tag fx et kig på dit lager, dine containere, biler og byggepladsen – bruger du meget tid på at skabe overblikket over, hvor dit materiel befinder sig, om det bliver brugt og af hvem? Kan du svare ja, kan kajoule skabe værdi for din forretning og resultater på din bundlinje.

Læs mere om kajoule på hjemmesiden og prøv det gratis i en måned.

kajoule er udviklet af kaastrup|andersen, som har mange års erfaring med IT-projekter og udvikling. Se nogle af vores kunder her.

kajoule
Vestre Ringvej 45A
8600 Silkeborg
Danmark
CVR nummer: DK26018269
P nummer: 1010303512
65
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047