23948sdkhjf
Del siden

Ejendomsmessen

Ejendomsmessen bliver afholdt i Brøndby Hallen den 27. – 28 september, og danner i to dage rammen om et eksklusivt mødested for både private og offentlige beslutningstagere i ejendomsbranchen og leverandører inden for professionel drift og udvikling af fast ejendom. Her mødes både dem, der står med den daglige drift og hverdagens udfordringer, samt øverste ledelse med det strategiske overblik. 

Når Ejendomsmessen åbner dørene besøgende, er det med fokus på renovering, byfornyelse, den grønne omstilling og teknologiske udvikling, som i disse år dominerer ejendomsbranchen. Adgang til messen er gratis og giver mulighed for at komme helt tæt på de nyeste smarte løsninger, herunder digitalisering, energieffektivisering, klima- og miljøvenlige løsninger og markedet for cirkulære materialer, altså genbrugsmaterialer, som får nyt liv i stedet for at ende som affald. 

Som besøgende på Ejendomsmessen får du overblik over markedets udbud af produkter og serviceydelser og mulighed for personlige møder med de leverandører, der er relevante for din virksomhed. Udover mødet med leverandørerne byder messen på et stærkt sceneprogram med nogle af branchens førende eksperter og på gode muligheder for at skabe værdifulde kontakter til kolleger i branchen. Læs mere om Ejendomsmessen her.

Ejendomsmessen
Afholdes 27.-28. september i Brøndby Hallen
2605 Brøndby
Danmark
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047