23948sdkhjf

Scandinavian No-Dig Centre A/S

Scandinavian No-Dig Centre har siden sin opstart været fokuseret på at være den foretrukne leverandør af professionelt entreprenørudstyr til den opgravende industri.

Det hele startede i 1997, hvor Scandinavian No-Dig Centere introducerede deres første pipeburster-maskine, T40. Den blev designet med typisk dansk enkelthed og havde adskillige funktioner efterspurgt af erfarne forsyningsentreprenører fra hele verden. T40 pipeburster maskinen var unik på mange måder, og satte helt fra begyndelsen en ny standard for funktionalitet og sikkerhed på markedet. Det blev hurtigt det foretrukne valg blandt forsyningsentreprenører, og mange T40'ere er stadig fuldt funktionelle i dag.

Efter 25 år har vi fortsat fokus på at levere de bedste hydrostatiske rørsprængningsmaskiner til et marked, med en stadig stigende efterspørgsel på både funktionalitet og sikkerhed. Med adskillige nye maskinmodeller og opgraderinger på eksisterende modeller har vi gennem årene bestræbt os på at forblive relevante gennem vores design og skandinaviske enkelhed.

2021-produktlinjen afspejler fortsat både innovation og funktionalitet. Det fremhæver også vigtigheden af ​​at fokusere på og være forbundet med branchen.

Den helt nye elektriske grønne linje af statiske pipeburster-maskiner er udviklet til at passe til en foranderlig verden, hvor industrien skal gøre sit bedste for at være en del af grønne løsninger.

Scandinavian No-Dig Center har altid og vil fortsat levere, - løsninger til fremtiden.

Nyheder

Fakta om Scandinavian No-Dig Centre A/S

Adresse
Scandinavian No-Dig Centre A/S
Duedal 70
9230 Svenstrup J

Region
Danmark
Nordjylland
Aalborg Kommune

Telefon: +45 98 34 16 88

CVR nummer: DK33251416

P nummer: 1016391820

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Jesper Nielsen
Stilling: CFO
Direkte telefon: +45 28451388

Send til en kollega

0.172