23948sdkhjf
Del siden

Mogens V. Zeltner A/S

Mogens V. Zeltner A/S er en tømrer- og snedkervirksomhed, med spidskompetencer inden for restaurering, renovering, istandsættelse og bekæmpelse af hussvamp.

Derudover har vi både kompetencer og værkstedsfaciliteter til at udføre specialopgaver, fx inventar tilpasset til kundens ønsker.

Vi påtager os gerne opgaver inden for restaurering af erhvervs- og ældre ejendomme, ligesom vi også har stor erfaring med tagrenovering og udskiftning af vinduer i både store og ældre ejendomme.

Vi vil meget gerne være tovholder på en hovedentreprise opgave. Vi elsker at blive udfordret, og jo mere vanskeligt, anderledes, teknisk eller avanceret desto bedre.

Foruden et stærkt team af tømrere og snedkere, så har vi gennem tiden opbygget et stærkt netværk, som vi kan trække på, når vi skal stå i spidsen for en opgave inden for hovedentreprise

Dette er en fordel for dig som kunde, da de fælles rutiner, som vi gennem tiden har opbygget med vores underentreprenører, gør vores arbejde yderligere effektiviseret og gnidningsløst.

Mogens V. Zeltner A/S er grundlagt i 1898. Virksomheden ledes i dag af fjerde generation i familien og er dedikeret til at skabe produkter af højeste kvalitet med stor respekt for håndværkerfagets gamle traditioner.

Mogens V. Zeltner A/S
Rugmarken 14
3520 Farum
Danmark
CVR nummer: DK34470766
P nummer: 1017585513
40
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047