23948sdkhjf
Del siden

A-Z-Trading

Firmaets grundlægger og nuværende indehaver er Arly Zenner Wolf. Firmaet er grundlagt i 1983. A-Z-Trading's idégrundlag er import- og grossistvirksomhed indenfor køletekniske anlæg og komponenter. Primært produkter, der henvender sig til detailhandelen (konsumvarer), storkøkkener, bagerier, levnedsmiddelindustrien, fiskeri, landbrug og gartnerier, dvs. løsninger af køle- og fryseopgaver fra råvareproducent, over forædlingsvirksomhed til færdigprodukter.

Domicil - medarbejdere
Firmaet har til huse i Sønderborg, hvor der rådes over 250 m2 administration samt 500 m2 højlager. Endvidere rådes over et fjernlager i Brørup, der anvendes til brugt udstyr. Projektering, intern salg, lagerhold samt administration varetages af 4 fastansatte medarbejdere. En række specialfunktioner, såsom distribution, montage og service løses i samarbejde med fasttilknyttede virksomheder/enkeltpersoner.

Erfaring og kompetence
A-Z-Trading har leveret køle- og fryseløsninger til erhverv, industri og landbrug gennem 3 årtier. Firmaets styrke ligger i erfaring og kompetencer kombineret med et bredt produkt program, hvor de fleste produkter er egen import fra primært europæiske producenter af køle- og fryseudstyr. Se mere på vores hjemmeside a-z-trading.dk

Netværk og leverandørsamarbejde
A-Z-Trading har et stort netværk og samarbejder tæt med samarbejdspartnere, leverandører og montører omkring løbende produktudvikling, montering og service. Dette tætte samarbejde gør os i stand til at løse og videreudvikle de opgaver og projekter, vi står overfor - både idag, men også i fremtiden.

Vore underleverandører
A-Z-Trading's underleverandører består primært af yngre, store og mellemstore velkonsoliderede virksomheder med højteknologisk produktionsudstyr, løbende produktudvikling og ikke mindst kvalitetsstyring.
A-Z-Trading lægger stor vægt på ressourcebesparende produkter/løsninger med hensyn til energi- og vandforbrug samt den direkte og inddirekte miljøpåvirkning, herunder især kravene til produkter/løsninger, der opfylder de nationale og internationale krav til den løbende udfasning og erstatning af kølemidler. m.v.

A-Z-Trading
Damgade 73B
6400 Sønderborg
Danmark
CVR nummer: DK75842414
P nummer: 1002471971
5

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047