23948sdkhjf

Stennevad

Stennevad er leverandør af personlige værnemidler, så som arbejdstøj, sikkerhedssko, handsker, åndedrætsværn, svejseskærme mv. Dertil kommer, at vi udbyder kurser.

Kundetilfredshed er afgørende for Stennevad. Derfor bygger vi vores forretning på gensidig tillid og vi lægger stor vægt på at vejlede vores kunder, så de anvender netop det produkt, der opfylder deres specifikke behov.

Vi tager ansvar for vores produkter, produktvejledning, service samt vores kurser. Vi er mere end blot en leverandør. Vi er vores kunders stabile, troværdige og langsigtede partner, hvad angår personlige værnemidler. Dette bygger på konstant udveksling af viden og erfaring med kunder og leverandører.

På vores hjemmeside kan du læse meget mere om de enkelte produkter.

Hos Stennevad lægger vi vægt på at være tæt på vores kunder med hurtig og sikker levering. Vi har uddannet og kompetent personale, der står til rådighed så snart en opgave skal løses.

Vores medarbejdere sidder klar ved telefonerne til at betjene dig. De har alle været ansat i mere end 10 år og besidder stor erfaring. Eventuelle spørgsmål om produkterne, deres anvendelse og dokumentationen herfor, kan hurtigt besvares af enten dem eller vores kompetente konsulenter.

Fakta om Stennevad

Adresse
Stennevad
Lillebæltsvej 1-3
6715 Esbjerg N
Se på kort

Region
Danmark
Syddanmark
Esbjerg Kommune

Telefon: +45 75144000

CVR nummer: DK12591187

P nummer: 1000412249

Ansatte: 21

Certifikater: AAA - bronze-diplom, ISO 9001:2015

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Lasse Mortensen
Stilling: Partner
Direkte telefon: +45 61222445

Send til en kollega

0.234