23948sdkhjf

Grædstrup Stål A/S

Grædstrup Stål A/S producerer og sælger alle former for selvbærende stålkonstruktioner, blandt andet til landbrugsbygninger, erhverv og industri, lagerhaller og idrætshaller.

Stålspær efter mål
Grædstrup Stål er en ordreproducerende virksomhed. Vi kan derfor præcist og effektivt producere kundespecifikke stålspær efter dine mål.

Vores ingeniører foretager alle beregninger og tilrettelægger produktionen i mindste detalje. Størstedelen af produktionen er automatiseret og styres ved hjælp af specialudviklet software, der sikrer den mest rationelle produktionsgang og konkurrencedygtige pris. Og naturligvis levering og montering til den aftalte tid.

Ståltrapper og altaner
Vi har udviklet et unikt trappe - og altankoncept i stål. Hele trapper / altaner leveres i løsdele, hvorefter man selv samler og monterer på pladsen.

Kvaliteten er den samme, som kendetegner vores stålspær.

Grædstrup Stål A/S, der startede i 1973, er en særdeles velkonsolideret virksomhed, der er kendt for høj leveringssikkerhed, præcision og stor produktionskapacitet. Virksomheden råder i dag over et moderne produktionsanlæg og godt 14.000 kvm. velindrettede lokaler. Vi producerer hvert år et stort antal haller, som vi monterer i nært samarbejde med vore kunder.

Grædstrup Stål A/S har en veldefineret “Nulfejls-strategi”, og alle konstruktioner opfylder de til enhver tid gældende normer. Også specielle certificeringer f.eks til det tyske marked.

Fakta om Grædstrup Stål A/S

Adresse
Grædstrup Stål A/S
Hamborgvej 6
8740 Brædstrup
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Horsens Kommune

Telefon: +45 75760100

CVR nummer: DK15577738

P nummer: 1000946670

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Bruno Holst
Direkte telefon: +45 75666507

Hans Peter Holst Nielsen
Stilling: Direktør

Send til en kollega

0.159