23948sdkhjf
Del siden

Grædstrup Stål A/S

Grædstrup Stål A/S producerer og sælger alle former for selvbærende stålkonstruktioner, blandt andet til landbrugsbygninger, erhverv og industri, lagerhaller og idrætshaller.

Stålspær efter mål
Grædstrup Stål er en ordreproducerende virksomhed. Vi kan derfor præcist og effektivt producere kundespecifikke stålspær efter dine mål.

Vores ingeniører foretager alle beregninger og tilrettelægger produktionen i mindste detalje. Størstedelen af produktionen er automatiseret og styres ved hjælp af specialudviklet software, der sikrer den mest rationelle produktionsgang og konkurrencedygtige pris. Og naturligvis levering og montering til den aftalte tid.

Grædstrup Stål A/S, der startede i 1973, er en særdeles velkonsolideret virksomhed, der er kendt for høj leveringssikkerhed, præcision og stor produktionskapacitet. Virksomheden råder i dag over et moderne produktionsanlæg og godt 14.000 kvm. velindrettede lokaler. Vi producerer hvert år et stort antal haller, som vi monterer i nært samarbejde med vore kunder.

Grædstrup Stål A/S har en veldefineret “Nulfejls-strategi”, og alle konstruktioner opfylder de til enhver tid gældende normer. 

Grædstrup Stål A/S
Hamborgvej 6
8740 Brædstrup
Danmark
CVR nummer: DK15577738
P nummer: 1000946670
DS/EN 1090-1, DS/EN 1090-2, DS/EN ISO 3834-2
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.063