23948sdkhjf
Del siden

Hørning Parket A/S

HØRNING er leveringsdygtig inden for massive trægulve, lamelgulve, terrasseplanker og tilbehør.  Der leveres såvel specialløsninger til prestigebyggerier som kvalitetsløsninger til f.eks. boligbyggerier. Ud over gulve produceres bl.a. lister og trappetrin.

HØRNING tilbyder et omfattende sortiment i  mange forskellige træsorter. På hjemmesiden www.horningfloor.dk  kan du læse meget mere om de enkelte produkter.

Historien om HØRNING begynder med Hørning Parket Fabrik i 1925, hvor J.M. Jensen igangsatte produktion af massive trægulve på sit værksted i den lille by Hørning – og dermed også grundlagde de fine håndværksmæssige traditioner, som stadig spiller en afgørende rolle i vores profil og værdier. I 1940 tegnede Arne Jacobsen parketmønstret til det HØRNING trægulv, der skulle lægges i Århus Rådhushal. Senere er der lagt HØRNING gulve i f.eks. Københavns Lufthavn, Nationalmuseet i Oslo og Operaen i København blot for at nævne et par -  hvilket har været med til at cementere HØRNINGs position som leverandør af eksklusive kvalitetsgulve i ind- og udland.

Hørning Parket A/S
Christiansmindevej 12
8660 Skanderborg
Danmark
CVR nummer: DK33965362
P nummer: 1017199362
FSC, BREEAM, EPD, PEFC
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.094