23948sdkhjf

Service og vedligeholdelse

Tilbydes
Udløber
26. maj 2021

BESKYTTELSE, SERVICE OG VEDLIGEHOLDELSE AF DIN DRIFTSKAPACITET 24/7/365

Pack-Service er din kvalificerede servicepartner når det gælder om at beskytte, servicere og vedligeholde dine driftsmidler med det mindste besvær og minimum omkostning.
Din personlige kontakt med os slutter ikke med idriftsættelsen af løsningen fra os. Vi bekymre os også om driften af din pakkelinjer.

Pack-Service er et team af højt kvalificerede tekniske personer, med en lang erfaring inden for installation og service af dine produktionslinjer og dine individuelle forpakningsenheder.

Vi vil sikre en forbedret oppetid, baseret på præventiv service, og effektiv problem kontrol. Du kan opnå en langt højere effektivitet når dine service levels (SLA) er defineret korrekt.

Hvornår fik din forpakningslinje eller individuelle maskine sidst et grundigt sundhedstjek?

For at øge maskinens effektivitet og driftsmuligheder sætter flere og flere kunder deres lid til den know-how som Pack-Engineerings serviceafdeling har sammen med vores netværk.
serviceman1

Selv den bedste forpakningsmaskine vil kun blive ved med at yde sit bedste så længe den er vedligeholdt og opgraderet jævnligt med den seneste teknologi.

Det tætte samarbejde med vores kunder kombineret med optimal vedligeholdelse og brugen af reservedele af høj kvalitet sikre at maskinernes nede tid er reduceret til et absolut minimum.

Lad os udføre en teknisk gennemgang, som giver os mulighed for at sætte fokus på de potentielle problemer i din produktionsprocess. Ved at lave forebyggende handlinger og forbedre processen kan du spare på udgifterne. Servicen indebære et periodisk sundhedstjek og gennemgang af driftsudstyr, og gennemgangen kan også bruges til at komme med anbefalinger for fremtidige forbedringer.

Forebyggende vedligeholdelse er derfor essentiel for at kunne optimere og fremme præstationsevnen for alle typer af produktionsmaskineri. Med en forebyggende serviceaftale til dit produktionsudstyr sikre du en passende og periodisk vedligeholdelsesaktivitet som bliver igangsat ved planlagte intervaller. Vores erfarne teknikere, der er trænede og bekendte med dit udstyr, vil besøge din produktion for at foretage de nødvendige inspektioner og vedligeholdelsesarbejder.

Kontakt os her

Udbyder
Pack-Engineering ApS
Frejasvej 1
3600 Frederikssund
Danmark

Ole Romose Andreasen
Telefon: +45 60703876

Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.141