Vind 2x VIP billetter til ishockey VM

Tilbydes
Oprettet
Udløber
31. marts 2018

Kom til ishockey med Q8 den 7. maj og oplev kampene Danmark vs. Canada og Tyskland vs. USA helt tæt på.

Til maj skal Danmarks ishockeylandshold spille VM på hjemmebane i Herning, og allerede nu melder Boxen næsten udsolgt. Q8 vil gerne give dig mulighed for at vinde 2 x VIP billetter til kampene den 7. maj, hvor kampene Danmark vs. Canada og Tyskland vs. USA skal spilles. Det eneste du skal gøre for at deltage i lodtrækningen om 2x VIP billetter, er at tilmelde dig vores nyhedsbrev for værksteder.  Når du tilmelder dig dette nyhedsbrev, modtager du gode råd og nyheder målrettet dette område ca. 2-5 gange om året.

Tilmeld dig her inden 1. april for at deltage i konkurrencen. OBS: Du skal skrive "motormagasinet" i kommentarfeltet i tilmeldingsformularen, for at din tilmelding gælder i konkurrencen.

Vinderen findes ved tilfældig lodtrækning og får direkte besked pr. mail tirsdag den 3. april.

 

Q8 har mere end 200 specialolier, som vi leverer fra dag til dag. Alle vores smøreolier bliver udviklet på det internationale forskningscenter i Rotterdam og produceres på basis af de bedste baseolie på vores egne smøreoliefabrikker i Europa. I nyhedsbrevet holder vi dig opdateret på vores nye smøremidler, services og deler gerne vores enorme viden om smøremidler. Læs mere om hvad vi kan gøre for dig
Udbyder
Q8 Danmark A/S
Arne Jacobsens Allé 7
2300 København S
Danmark

Telefon: +45 70124545

Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.326