23948sdkhjf

Metallisering med kvaliteten i top- Svendborg Motorværksted ApS

Tilbydes
Udløber
1. marts 2019

Svendborg Motorværksted ApS arbejder med metallisering af dine maskindele og leverer altid et godt stykke arbejde, du bliver tilfreds med. Vi har stor erfaring med reparation af aksler og maskindele, korrosions beskyttende overflader med mere. Vi udfører metallisering rundt i hele landet.

Vi kommer ud til dig
Med vores mobile anlæg laver vi metalliseringen hos dig. Vi behandler alt fra tanke, maskindele og industrianlæg. Vores alsidighed gør, vi kan hjælpe dig med et godt resultat. Svendborg Motorværksted ApS følger altid den nyeste teknologi på markedet, så vi sikrer dig det bedste resultat.​

​Støbe- og bearbejdnings fejl i aluminium er ikke en ukendt skade. Med en metallisering  kan fejlene behandles, så de ikke kan ses uanset størrelsen på dit materiale.

Vi er klar til at hjælpe dig med en metallisering
Har du brug for en metallisering eller er i tvivl, om det er den rette hjælp for dig? Vi er altid klar til at hjælpe og høre på dine skader og omfanget af dem. Via vores store erfaring i branchen kan vi rådgive og vejlede dig til, hvilken behandling der vil være god for dig.

 
Udbyder
Svendborg Motorværksted ApS
Håndværkervænget 1
5700 Svendborg
Danmark

Ejvind Jensen
Telefon: +45 62213788


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.149