23948sdkhjf

Byudvikling: Masterplaner, landskab, infrastruktur, byrum og byplanlægning

Tilbydes
Udløber
20. marts 2020

Sangberg arbejder med projekter i krydsfeltet mellem arkitektur og urbanisme. Vi har indgående erfaring med bæredygtig, realiserbar byplanlægning, der integrerer funktionalitet og identitet. Hermed sikrer vi bykvalitet og byliv i de områder, vi udvikler.

Arkitektur er proces
Vi anser arkitektur som en åben og uafsluttet proces. En proces, hvor rum skaber plads til skiftende behov og anvendelser i form af en åben ramme, som kan være bygningens konstruktion, byens infrastruktur, landskabets terrænbearbejdning og beplantning, der løbende kan kompletteres og indrettes efter behov.

Store udviklingsprojekter
Vi er involverede i en række af Danmarks største byudviklingsprojekter såsom Nordhavnen i København, Grønttorvet i Valby, Østre Havn og Godsbanearealet i Aalborg. Bæredygtighed er et centralt fokus i alle disse masterplaner – for eksempel er Nordhavnen Danmarks første og største DGNB-guldcertificerede masterplan.

Endvidere har vi særlige kompetencer indenfor design og projektering af byrum, pladser og opholdssteder og har blandt andet designet og projekteret Hauser Plads, Købmagergade, Museumshaven ved Statens Museum for Kunst, udearealerne ved NOMA, Sandkaj i Nordhavnen, Täby Torg i Sverige samt en række byrum i relation til større masterplaner.

Yderligere info
Kontakt Sangberg på 3133 0996 eller info@sangberg.com for yderligere info om byudvikling.  

Læs mere om Sangberg på www.sangberg.com
Udbyder
Sangberg Architects
Dampfærgevej 10, 1.tv
2100 København Ø
Danmark

Jonas Sangberg
Telefon: +45 31330996


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.141