23948sdkhjf

Oplev Best Practice for boltede flangesamlinger

Tilbydes
Udløber
3. februar 2020

På HI-messen viser Betech på overbevisende måde de bedste principper for montage af pakninger i boltede flangesamlinger.

FLANGE ASSEMBLY Demonstration Unit (FADU) er en særlig mobil træningsenhed, der benyttes til at demonstrere korrekt montage af flangepakninger i boltede flangesamlinger. På HI Tech & industry i Herning kan du se og prøve FADU hos Betech.

REALISTISKE TILSPÆNDINGSSCENARIER er et effektivt hands-on værktøj til træning og kompetenceudvikling. FADU-systemet simulerer praktiske montagesituationer, der udvikler teknisk forståelse og kompetencer blandt ingeniører, montage- og vedligeholdspersonale, der beskæftiger sig med flangemontering, rørledningsintegritet eller andre risikofyldte procesapplikationer.

DE PÅVIRKNINGER, som forskellige pakninger og monteringsteknikker kan have på flangesamlingen, demonstreres nemt ved hjælp af FADU'en. Brugeren ser vigtigheden af at anvende korrekte monteringsteknikker og tilstrækkelig kompression på pakningen. Hvilke faktorer der har indvirkning på pakningens evne til at opnå tæthed i flangesystemet (krybning, aflastning m.m.) samt andre faktorer, der påvirker forholdet mellem tilspændingskraft og moment (fx brug af smøremiddel og momentnøgle), fremgår tydeligt.

Se FADU i aktion – eller prøv selv!

SOM GÆST på Betechs stand kan du se demonstrationer af – eller selv prøve – tilspænding af flangesamlinger. Virkningerne ved forskellige procedurer vises via et innovativt monitorerings-software på en ophængt videoskærm.

- “FADU'en er et fantastisk værktøj, der hjælper ingeniører og montører med at udvikle sine færdigheder og bruge de bedste teknikker på området. Systemet giver god mulighed for at demonstrere bolttilspænding uden at skulle transportere folk ud til en driftsfacilitet, det involverer deltagerne og giver mulighed for selv at prøve metoderne”, fortæller Timm Lauridsen, produktchef hos Betech, og fortsætter:

- ”Pakningsteknologien udvikler sig i takt med industriens behov, og Betech har som mål altid at være blandt de førende leverandører i tætningssektoren. Det sikrer vi ved at yde kompetent rådgivning og levere de nyeste og mest effektive løsninger. Vi er meget taknemmelige for, at Flexitallic stiller FADU'en til rådighed på vores stand. Det giver en unik oplevelse for vores gæster, og afspejler det værdifulde samarbejdsforhold mellem Betech og en af verdens førende producenter af tætningsløsninger”.


BETECH er en ledende skandinavisk leverandør af industrielle tætninger og polymerbaserede produkter. I Danmark er Betech Allied Distributor for Flexitallic – udvikleren af den spiralvundne pakning og en international producent af tætningsløsninger i mere end et århundrede.


Se FADU i aktion på stand 9630 i hal M på HI-messen 1-3. oktober 2019
.

For nærmere information: Kontakt produktchef Timm Lauridsen, tml@betech.dk, tlf. 76562640




Udbyder
Betech A/S
Vesterlundvej 4
2730 Herlev
Danmark

Timm Lauridsen
Telefon: +45 76562640
Fax: +45 4492 7800


Se hjemmeside
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.14