23948sdkhjf

KEN HYGIENE SYSTEMS er specialister i effektiv rengøring af kritisk produktionsudstyr

Tilbydes
Udløber
6. november 2025

Når hygiejne og effektivitet skal gå hånd i hånd

KEN HYGIENE SYSTEMS er specialister i rengøring af kritisk udstyr i fødevarevirksomheder.
Vores løsninger matcher de høje krav, branchen stiller til hygiejne og effektivitet. Vi indarbejder altid løsningerne minutiøst i jeres produktion, så vaskeprocessen bliver en naturlig og effektiv del af produktionsflowet.

God totaløkonomi er, når der er tænkt på alt

Gennem mange års samarbejde med fødevareindustrien har vi opøvet et skarpt blik for de økonomiske og driftsmæssige realiteter, der er gældende. Derfor prioriterer vi driftssikkerhed, lang levetid og lavt forbrug af vand og energi højt, når vi sammensætter løsninger.
For yderligere at reducere risikoen for driftsstop, sørger vi for grundig træning af jeres medarbejdere, så der kan reageres øjeblikkeligt ved eventuelle fejl.

Tag ikke chancer med hygiejnen

God hygiejne handler ikke kun om kunders og medarbejderes helbred. Også virksomhedens omdømme og i værste tilfælde overlevelse er på spil. Der er ikke råd til at tage let på hygiejnen.
Hver eneste løsning fra KEN HYGIENE SYSTEMS er baseret på  gennemprøvede vasketeknologier. Årtiers erfaringer har lært os, hvordan rengøringsprocesser skal designes for at sikre den højest mulige hygiejnestandard, og dén viden bringer vi til markedet gennem vores løsninger.

Sådan får du gavn af vores ekspertise 

Vores eksperter er dine eksperter, så vi skræddersyer løsninger til vaske- og desinfektionsopgaver bedst muligt, og det gør vi altid i tæt partnerskab med kunderne. Vores løsninger bliver sammensat på baggrund af de specifikke behov og betingelser, som er gældende for din forretning.

Du kan se mere om de forskellige løsninger her
Udbyder
KEN HYGIENE SYSTEMS A/S

KEN HYGIENE SYSTEMS A/S
Bøgebjergvej 60
5672 Broby
Danmark

Telefon: +45 62631091
Fax: +45 62631607

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.125