23948sdkhjf

SMV-screening

Tilbydes
Udløber
7. august 2021

Forstå din virksomhed på en helt ny måde

Få et bedre overblik over din virksomheds uudnyttede potentiale og hvilke barrierer der afholder din virksomhed fra at udnytte dens potentiale. SMV-screeningen er en unik mulighed for dig, for at træde et skridt tilbage og se din virksomhed i et helt nyt og større perspektiv. 

Konkret handlingsplan og hands-on rådgivning

En SMV-screening identificerer muligheder og udfordringer i din virksomhed og udpeger de vigtigste indsatsområder. Indsatsområderne bliver konkretiseret og prioriteret og sammen laves der en konkret og håndgribelig handlingsplan for optimering og effektivisering af områderne. SMV-screeningen inkluderer 20 timers rådgivning udover selve screeningen, som kan bruges til mere hands-on arbejde med et eller flere af indsatsområderne, eller til en mere grundig problemafklaring, ved problemstillinger der er mere komplekse end som så.

Forløbene bliver finansieret af Industriens Fond

SVM-screeningen er en uvildig og objektiv gennemgang af din virksomheds arbejdsgange i produktion, administrationen og hvordan disse to spiller sammen og komplimenterer hinanden. Screeningerne er en del af et projektsamarbejde, hvor de første 50 forløb bliver finansieret af

Industriens Fond

. Det betyder at screeningerne med de efterfølgende 20 timer er gratis for dig og din virksomhed - mod evaluering forløbet og hvilken effekt det har haft på virksomheden.

Du læse mere om screeningen på

www.dkpu.dk/produkter/produktion/smv-screening/

Kontakt:

Kim Jespersen, senior rådgiver

tlf. 93 95 49 99
Udbyder
Dansk Produktions Univers
Spettrupvej 7B
8722 Hedensted
Danmark

Telefon: +45 70228722

Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.297