23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Tryksikring

Udløber
31. december 2035

Armatec er eksperter i løsninger til beskyttelse af anlæg under tryk. Vi er eneforhandler i Danmark af bla. LESER-sikkerhedsventiler, Zook-sprængplader og Mankenberg selvvirkende ventiler. Vores løsninger kan anvendes til alle brancher.

Nano tightness
sikkerhedsventiler med optimal tæthed så mediespild og behov for service reduceres. LESER´s nye Nano teknologi betyder at sikkerhedsventilerne fra LESER har en tæthed, der er mindst 50% bedre end den gældende API 527 norm, som producenterne skal overholde.

Konverter til nyeste teknologi 
Byt direkte til nyeste sikkerhedsventilteknologi. LESER sikkerhedsventil type API 526 lever op til API kravene om standard ”face to face” indbygningsmål og standard afblæsningsarealer ”orifice letters”. Det betyder at eksisterende fabrikat kan erstattes med en ny LESER model. LESER sikkerhedsventilerne udmærker sig iøvrigt ved at være som standard typegodkendte til både gasser og væsker i samme ventil.

Bliv uafhængig af fastspændingsmoment 
Træt af skulle tage højde for fastspændingsmoment ved installation af sprængpladeholdere ! Vores nyeste holder design type RAH har et separat sæt af bolte, den er uafhængig hvor hårdt modflangerne spændes (konceptet kaldes ”pre torque”), det giver større sikkerhed og sprængpladerne kan ikke ødelægges. 

Kontakt vores specialister her >>

Armatec A/S
Mjølnersvej 4-8
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK42685313
P nummer: 1001829239

Send til en kollega

0.096