23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Boligselskaber- Vi er en fleksibel og pålidelig partner

Udløber
7. april 2029

Fra store renoveringsopgaver til løbende mindre vedligehold. Vi tænker både langsigtet og står klar, når det gælder hasteopgaver.

Tryghed og fordele
Vi gør det let for jer som Boligselskab at have styr på opgaverne, uanset om det gælder udskiftning af køkkener, opdatering af låsene på skurene eller udbedring af vand og brandskader. Vi sørger for det hele og sikrer jer en fast kontaktperson, fordi vi tror på den gode, smidige dialog.

 Vi kan godt skynde os
Vi har altid afsat ressourcer til hasteopgaver, for vi har i over 30 år serviceret mere end 20 Boligselskaber med flere tusind lejligheder, så vi ved, at det nogle gange skal gå stærkt. Vores viden og erfaring betyder både, at vi kan være hurtige og effektive men også, at vi har fuld kontrol over, hvornår der er behov for at inddrage relevante, uddannede eksterne faggrupper. Det giver sikkerhed for Boligselskabet og gør det lettere, fordi der uafhængigt af opgavens karakter kun er én kontaktperson og samarbejdspartner, der sikrer et ordentligt udført stykke arbejde.

Eksempelvis udskifter vi i snit et køkken om ugen og istandsætter et par flyttelejligheder for forskellige Boligforeninger. Vi er derfor en stærk servicepartner på området.

Wolff Svendsen A/S
Industrivænget 36-38
3400 Hillerød
Hillerød Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25332601
P nummer: 1007571905

Kontaktperson

Christian Emil Thøgersen
Tilbudschef
cet@wolff-svendsen.dk

Send til en kollega

0.047