23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Biodiversitet

Udløber
16. juni 2024

Biodiversitet betyder overordnet mangfoldigheden af levende organismer i alle miljøer, både på land og i vand. I OKNygaard har vi stort fokus på biodiversitet med skabelsen af grønne arealer, som kan understøtte en større biologisk mangfoldighed blandt dyr, planter og svampe.

Når man vil bidrage til mere biodiversitet, handler det i høj grad om at sørge for de rigtige typer planter på de rigtige steder. Planterne skaber grundlag for den øvrige biodiversitet ved blandt andet at give mange arter beskyttelse, overvintringsmuligheder og føde i form af nektar og pollen til bier, sommerfugle og andre insekter. Buske, blomster, stauder og træer kan være med til at give bær og frø til fuglene.

Grønne arealer kan være meget mere end bare græs

Flere og flere virksomheder, boligforeninger og private går væk fra de nyslåede græsplæner og efterspørger vilde arealer. Når grønne arealer får lov til at vokse vildt, giver vi plads til naturen og der skabes levesteder for nye plante- og dyrearter.

Det kan være svært at bryde vanen, men hos OKNygaard hjælper vi dig gerne med at skabe flotte udearealer, hvor biodiversiteten får lov til at blomstre. Vi kan også stå for drift og vedligeholdelsen af dine biodiverse grønne områder. Som del af European Platform for Urban Greening kan vi trække på biodiversitets-ekspertise fra hele Europa.

En tilpasset plejeplan til netop jeres behov

Forskellige virksomheder har forskellige ønsker. Derfor sammensætter vi altid en plan, der er skræddersyet til netop jeres behov. Uanset om I ønsker udearealer, der får lov til at vokse fuldstændig vildt eller blot ønsker at lave et afgrænset ’vildt’ område.

Har I brug for hjælp med genopretning eller etablering af stier, terrasser eller andre belægninger, udfører vi også både store og mindre anlægsopgaver. Læs mere her.

OKNygaard A/S
Rosbjergvej 5G, Årslev
8220 Brabrand
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35394818
P nummer: 1018616285

Kontaktperson

Ole Kjærgaard
Adm. direktør
+45 27 87 74 00 lbs@oknygaard.dk

Send til en kollega

0.062