23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Blomster

Udløber
16. juni 2024

I OKNygaard har vi gennem flere år arbejdet med pasning og pleje af dine grønne udearealer. Ved at lade os varetage pleje og vedligehold af dine blomster og blomsterbede sikrer du, at dine udearealer fremstår smukke og velholdte.

Blomster giver farver og liv. De skaber stemning, duft og gavner bier, sommerfugle og insekter. Det kan være store blomstrende staudebede, klatreroser der indrammer frokostterrassen eller krukker med ét-årige blomster. Vi tilbyder rådgivning i hvilke blomster, der vil give den bedste løsning til dine udearealer samt pasning og pleje. Læs mere om beplantning her.

Vi sikrer, at dine blomster og blomsterbede fremstår flotte, velplejede og med blomster i hele vækstperioden uanset type. Når vi står for plejen af dine blomster, behøver du ikke længere bekymre dig. Du kan bare nyde synet – og duften. Vi sørger bl.a. for beskæring og klipning, afpudsning af visne blomster og frøstande, manuel ukrudtsbekæmpelse, efterplantning, vinterdækning samt opsyn med eventuelle skadedyr og sygdom i blomsterne.

Mulige blomstertyper:

  • Rosenbede
  • Sommerblomster
  • Klatreplanter
  • Staudebede
OKNygaard A/S
Rosbjergvej 5G, Årslev
8220 Brabrand
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35394818
P nummer: 1018616285

Kontaktperson

Ole Kjærgaard
Adm. direktør
+45 27 87 74 00 lbs@oknygaard.dk

Send til en kollega

0.047