Stor faglig viden og solid erfaring

Tilbydes
Oprettet
Udløber
29. januar 2020

Nisgaard + Christoffersen A/S er en velrenommeret og fremsynet entreprenørvirksomhed, med en kompetent medarbejderstab og fokuseret ledelse. Firmaet har rødder helt tilbage til 1882 og vi har i nyere tid specialiseret os i gennemførelse af byggeopgaver i hoved- og totalentreprise - indenfor både nybygning, ombygning og renovering.

Nisgaard + Christoffersen A/S er kendt for godt og solidt byggeri, hvor der lægges vægt på samspillet mellem moderne funktionalitet og flot arkitektur.

Tro mod vores vision ”Vi gør det rigtige, rigtigt – første gang”, har vi gennem mere end 130 år, lagt vægt på høj kvalitet og det gode samarbejde. Vores mange års erfaring og brede viden inden for projektering og gennemførelse af forskelligartet byggeri, gør Nisgaard + Christoffersen A/S til en attraktiv, pålidelig og professionel samarbejdspartner på enhver byggesag.

De enkelte projekter udvikles og gennemføres med stor respekt for lokalitet og omkringliggende miljø, hvilket sker i tæt samarbejde med eksterne rådgivere. Der er ligeledes fokus på de stigende krav til et godt arbejdsmiljø – både under udførelsen samt for brugere af det færdige byggeri.
Udbyder
Nisgaard + Christoffersen A/S
Ladegårdsvej 16
7100 Vejle
Danmark

Telefon: +45 75828166


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.162