Applied Automation Engineer Seminar (AEES).

Undervisningsregion
Danmark > Syddanmark > Odense Kommune
Periode(r)
3. september 2018

11. november 2018

Uddannelse giver et kompetenceløft hos medarbejderne og er af afgørende for jeres innovationsevne og fastholdelse af avanceret produktion. Det har derfor afgørende betydning for jeres virksomheds udvikling og fremtidige konkurrenceevne, at I arbejder med kompetenceudvikling. Efter- og videreuddannelse kan på baggrund af dette skabe en stor værdi i jeres virksomhed.
 
B&R Danmark har udviklet et ’Applied Automation Engineer’ seminar
Seminaret består af et 10 ugers intensivt træningsprogram, hvor 7 af ugerne er i Danmark og 3 af ugerne er i Østrig. Her opnår kursisterne en omfattende teoretisk forståelse samt hands-on erfaring med følgende emner inden for applied automation:

  • Control Technology
  • Motion Control
  • Visualization
  • Safety Technology
  • Revision Control
  • Software Architecture
  • Lean Software Development

 

B&R’s dygtige undervisere sikrer det rette læringsmiljø
Underviserne er garvede softwareudviklere fra B&R Danmark med stor erfaring og omfattende viden inden for automationsbranchen. De har tilrettelagt et træningsforløb, der er struktureret med en blanding af teori og praktiske øvelser, hvor kursisterne derved får lov at bruge det de lærer med det samme.

Træningsforløbets struktur
Træningsforløbet bliver afsluttet med et 3 ugers ophold på vores hovedkvarter i Eggelsberg i Østrig, hvor kursisterne skal bruge al den nye teori til at arbejde med 3 avancerede hardware set-ups. Hver af de 3 set-ups afsluttes med en individuel evaluering og vurdering af arbejdets kvalitet. Efterfølgende sender vi evalueringen til jer, så i ved præcis, hvad jeres nye applied Automation Engineer kan og hvad de skal blive bedre til.

Undervisningsadresse

B&R Automation Academy - Danmark
Rolundvej 17-19
5260 Odense S
Danmark

Send til en kollega

0.191