23948sdkhjf

Bliv livshistorieagent i din praksis!

Sælges
Stand
Ny
Undervisningsregion
Danmark
Periode(r)
18. marts 2019

14. juni 2019
Dit udbytte

Du får kompetencer til at arbejde med borgerens, patientens, menneskets livshistorie lige præcis i din praksis. Lær at bruge livshistorien til at fremme recovery, inddragelse og egenomsorg - også for de borgere, der ellers er svære at nå. Du vil opnå gode resultater ved hjælp af en evidensbaseret metode som både social- og sundhedsstyrelsen anbefaler.

Både du og borgeren får mulighed for at udvikle og styrke jeres relation gennem arbejdet md livshistorie. Ved at opdage borgerens livshistoriefortælling i de mindste og mest dagligdags handlinger, bliver du bedre til at forstå borgerens stemme. Den tavse viden, der kommer frem i borgerens livshistoriefortælling, forbedrer samarbejdsmulighederne - også med de borgere, som ellers kan være svære at nå.

Læs hele beskrivelsen Det faglige indhold

Du kommer til at arbejde med, at de stjernestunder der opfattes gennem arbejdet som Livshistorieagent, bliver til dokumenteret viden. Din ambitionen på borgernes vegne er, at de kan gå ”fra selvmål til succes”.

Du arbejder som Livshistorieagent med at formidle viden og klæde andre på, til at kunne arbejde med livshistoriefortælling.

Du vil få forskningsmæssig viden, og du vil gennem kurset arbejde med at omsætte denne viden til din konkrete praksis.

Du bliver undervist af kompetente undervisere med stor erfaring i at omsætte livshistoriefortælling til praksis.

Du vil på kurset arbejde med, hvordan du kan anvende livshistoriefortælling til at opnå noget andet som for eksempel det at komme i gang på arbejdsmarkedet, flytte eller øge sin trivsel.

Du vil også arbejde med, hvordan du kan anvende livshistoriefortælling som et mål i sig selv, hvor borgeren måske lærer sig selv, sine relationer og sin adfærd bedre at kende.

Læs hele beskrivelsen

Kurset er for dig:

  • der arbejder med borgere som har demens, psykiske vanskeligheder, psykiatriske diagnoser, flygtningeproblematikker, udviklingshæmning, senhjerneskade, autisme eller andre udfordringer på social- og sundhedsområdet,
  • der arbejder på en skole, en specialskole eller på børneområdet.
  • der arbejder som Peer/frivillig
  • Facilitering inden opstart.
  • 2 dages undervisning med teori og øvelser.
  • Træning af livshistoriefortælling i din praksis.
  • 2 dages undervisning, hvor der samles op og bygges videre på dine erfaringer.
  • Træning i at fungere som livshistorieagent. Nu ikke blot i din egen praksis, men tillige som agent for implementering og dokumentation af livshistoriefortælling.
  • 1 dags opsamling og sparring.

 

Undervisningsadresse

VIA, Hedeager 2, 8200 Aarhus N

Send til en kollega

0.297