23948sdkhjf

Personlig udvikling til arbejde og uddannelse

Sælges
Stand
Ny
Undervisningsregion
Danmark
Periode(r)
19. december 2018

28. december 2018
Dit udbytte

Deltageren er i stand til at tilegne sig ny viden og er motiveret til yderligere udvikling og uddannelse, fagligt såvel som personligt med henblik på at matche omskiftelige behov på arbejdspladsen og arbejdsmarkedet som helhed. Deltageren kan opstille klare ønsker og mål i forhold til egen kvalificering og uddannelse med henblik på at matche behovene indenfor eget fagområde. Deltageren kan håndtere udviklingssamtaler herunder etablere kontakt med og blive forstået af andre mennesker, tackle situationer, hvor deltageren møder modstand herunder forstå de psykologiske mekanismer, der henholdsvis fremmer og hæmmer præcis kommunikation

Læs hele beskrivelsen Det faglige indhold

Fagkode: 45362
Varighed: 5 dage

Deltageren er i stand til at tilegne sig ny viden og er motiveret til yderligere udvikling og uddannel-se, fagligt såvel som personligt med henblik på at matche omskiftelige behov på arbejdspladsen og arbejdsmarkedet som helhed.

PRIS: For deltagere med en eller anden videregående uddannelse er deltagerbetalingen kr. 2669,75. For deltagere i AMU målgruppen er deltagerbetalingen kr. 950,-.

Er du ledig, kontakt den administrative partner

Læs hele beskrivelsen

Personer, der opfylder AMU-lovens bestemmelser om målgrupper, har adgang til uddannelsen.

Undervisningsadresse

VIAS, Jens Otto Krags Plads 3, 8900 Randers C

Send til en kollega

0.307