23948sdkhjf

Kommunikation, ejendomsservice

Sælges
Stand
Ny
Undervisningsregion
Danmark
Periode(r)
29. oktober 2019

30. oktober 2019
Kommunikation, ejendomsservice Skolefagkode: 48459
Varighed: 2,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 248,00 kr.
Pris for ledige: 1360,00 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 1360,00 kr.

Målgruppe
Arbejdsmarkedsuddannelsen er rettet mod ejendomsfunktionærer og tekniske servicemedarbejdere, der dagligt kommunikerer med brugere og beboere.

Formål:
Du lærer at vælge at kommunikere med forskellige brugere og beboere på en serviceminded måde fx i forbindelse med vejledning og instruktion i brug af lokaler og fælles faciliteter.Du lærer også om at afkode adfærd og vurdere, hvordan situationer kan udvikle sig til konflikt.

Indhold:
Efter endt uddannelse kan deltageren:Ved kommunikationKommunikere hensigtsmæssigt på baggrund af viden om beboeres og brugeres forskellige behov og forventninger.Fremstå serviceminded og kompetent ved formidling af regler og procedurer.Vælge den rette kommunikation ved instruktion og vejledning i brug af maskiner, lokaler og fællesfaciliteter med:- Brugere- Kollegaer- HåndværkereVed vurdering af en given situationAfkode brugere og beboeres adfærd.Vurdere om en given situation kan udvikle sig til en konflikt.Agere og vejlede aktivt og positivt i forskellige situationer.Vise fleksibilitet i forhold til f.eks. at blive afbrudt i arbejdsopgaver.

Undervisningsadresse

AARHUS TECH, Campus Nord, Halmstadgade 6, 8200 Århus NKontaktinformation
Aarhus Tech
Halmstadgade 6
8200 Aarhus N
Danmark

Karen Oxholm Schultz
Telefon: +45 89373533


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.353