23948sdkhjf

Master i projekt- og innovationsledelse

Sælges
Stand
Ny
Undervisningsregion
Danmark
Periode(r)
Løbende optagelse

"Velkommen til en uddannelse, der vil udvikle din forståelse for projektledelse og innovation . Vi kobler teorier, metoder og værktøjer med din praktiske erfaring, så du opnår et bredere fagligt perspektiv til at afkode, styre og udvikle arbejdssituationer, der er komplekse, uforudsigelige og forudsætter nye løsningsmodeller. Kort sagt giver masteren en ny værktøjskasse, der er målrettet en dynamisk, kompleks og foranderlig verden!” 
Eva Riis, studieleder

  Bliv fremtidens projekt- og innovationsleder

Masteruddannelsen i projekt – og innovationsledelse er en toårig deltidsuddannelse, der stiller skarpt på alle de essentielle aspekter af professionel ledelse af projekter og innovationsprocesser. Den er et fleksibelt uddannelsestilbud for dig, der ønsker at opkvalificere din viden inden for projektledelse og innovation samtidig med, at du arbejder i en virksomhed eller organisation.  En master er en personlig opgradering som led i din karriereudvikling, og den kvalificerer dig samtidig til at varetage alle typer ledelsesposter  med fokus på innovation - eksempelvis i en udviklingsafdeling. 

Læs mere om uddannelsens opbygning


Få viden, værktøjer og stærke ledelseskompetencer

Denne master ruster dig til at lede større projekter, projektporteføljer eller programmer med fokus på innovation og til at lede innovationsprocesser. Du skal vælge masteruddannelsen i projekt- og innovationsledelse, fordi du får:

  • Viden om projekt- og innovationsledelse på højeste internationale forskningsniveau
  • Færdigheder til at indsamle og analysere data til at mestre problemstillinger relateret til projekt og innovationsledelse
  • Færdigheder i at udvikle projekter, programmer samt håndtere innovationsprocesser
  • Du bliver undervist sammen med andre nuværende og kommende ledere og projektledere, der arbejder med innovation og kender til de udfordringer du selv står i. Det giver dig et unikt netværk, som du kan få glæde af i din videre karriere.

Se hvilke kompetencer du får  med uddannelsen

 

Hvad kræver det at læse en master?

Det kræver energi, disciplin og prioritering at gennemføre en masteruddannelse. Til gengæld får du med denne master kompetencer til at være med helt i front i udvikling og gennemførelse af projekter og innovationsprocesser i den private eller den offentlige sektor. Uddannelsen giver dig desuden mulighed for at møde nuværende og kommende projektledere, som kan berige dig med mange nye aspekter og nye måder at tænke på.

Læs hvad tidligere studerende siger om uddannelsen 

 

Send til en kollega

0.191