23948sdkhjf

Sæt gang i 5G-revolutionen

Undervisningsregion
Danmark > Alle regioner
Periode(r)
12. august 2020

12. august 2020

I Danmark får erhvervslivet nye forretningsmæssige muligheder, når teleselskaberne i slutningen af 2020 gradvist tænder for deres 5G-net. På eksportmarkederne stiger forventningen til, at fx procesudstyr kan indgå i et 5G-miljø. De færreste danske virksomheder er dog kommet i gang med at undersøge, hvordan 5G kan skabe nye forretningsområder og fx. styrke automatiseringen. 

Dansk Erhverv inviterer derfor til et webinar med Innovationsfonden om, hvordan gode og værdiskabende udviklingsprojekter med virksomheder ser ud, og i hvilke situationer det giver mening at søge om støtte til projekter. De vil også give gode råd til, hvordan en ansøgning i givet fald skal udformes.

For de lidt større projekter kan det fx være relevant at gå efter Innovationsfondens Grand Solutions program. Et alternativ er Innobooster-programmet, der henvender sig til SMV’ere. Hør Innovationsfonden fortælle om projekter og programmerne, og få svar på dine spørgsmål.

Der er mulighed for at stille spørgsmål til underviseren. Som tilmeldt vil du få tilsendt et link til webinaret dagen før.

Undervisningsadresse

Webinar - Hos dig selvKontaktinformation
Dansk Erhverv
Børsen, Slotsholmsgade 1-3
1217 København K
Danmark

Jeanette Gernsøe
Telefon: +45 3374 6425
Fax: +45 33746080


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.36