23948sdkhjf
Del siden
Kursus

Brugsvandsinstallationer - Varmt og koldt vand, legionella, varmepumper m.m.

I alt DKK 4.290 ekskl. moms
Periode(r)
13. juni 2023 13. juni 2023
5. december 2023 5. december 2023

Varmt vand, koldt vand, dimensionering, legionella, fjernvarme og varmepumper. Det varme vand i bygninger er i fokus. Dels er vandforbruget mange steder faldende og dels er installationerne store og omfangsrige og det betyder ofte tab af energi og ringe afkøling tillige med grobund for bakterievækst.

(Dette kursus er en del af Varmemester-uddannelsen, der via fire kurser giver mulighed for at efteruddanne sig inden for varmeområdet med fokus på lavt energiforbrug, god afkøling, køb og brug af automatisk og korrekt drift af varmvandsystemer. De tre andre kurser i Varmemester-uddannelsen er CTS-anlæg - i teori og praksis, Varmeanlæg og installationer og Dynamisk indregulering af installationer.)

Kurset vil tage dig gennem alle aspekter indenfor afkøling, energiforbrug, optimering og minimering af bakterievækst, såsom legionella.

Deltagerprofil
Personer, der arbejder med varme-, ventilations- og brugsvandsinstallationer, herunder varmemestre, bygningsinspektører. Bygningsmedarbejdere i de tekniske forvaltninger med ansvar for varmtvandssystemer i offentlige institutioner (plejehjem, skoler, svømme- og idrætshaller). VVS-installatører, projekterende og udstyrsleverandører. Der kræves ikke særlige matematiske færdigheder.

Underviser
Kristian Kærsgaard Hansen er ingeniør i divisionen Energi og Klima på Teknologisk Institut. Han har i mere end 10 år arbejdet med rådgivning og projektering inden for varmeanlæg, brugsvandsanlæg og energiforbrug i bygninger. Desuden har han lang erfaring som kursusleder på Teknologisk Instituts kurser på energiområdet.

Bemærk! Kurset d. 5. december foregår på Gregersensvej 1 i Taastrup. 

Mere information

Teknologisk Institut - Energi og Klima
Gregersensvej
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56976116

Kontaktperson

KKH
Kristian Kærsgaard Hansen
Civilingeniør
72202462 kristian.k.hansen@teknologisk.dk

Undervisningsadresse

Teknologiparken, Aarhus
Kongsvang Allé 29
8000 Aarhus C
Telefon 72 20 20 00
Telefax 72 20 10 19
info@teknologisk.dk

Send til en kollega

0.078