23948sdkhjf
Del siden
Kursus

Biofilm og termoresistente kim i mejeribranchen (FØD13)

I alt DKK 6.800 ekskl. moms
Periode(r)
4. september 2024 4. september 2024

Dannelsen af biofilm i mejeribruget kan give kvalitetsudfordringer, hvor det specielt er de termoresistente kim, der driller. Kurset giver indblik i biofilm, rengøringsproceduren, rengøringsvalidering og hygiejnisk design og er målrettet mejeriindustrien. Dette kursus kan også gennemføres virtuelt. Kontakt os for at høre om mulighederne.

Få en forståelse af biofilmens opbygning, betydning, årsager til biofilmdannelse og sundhedsmæssige risici, i lukket og åbent procesudstyr. Der ud over fås en forståelse for hvilken betydning gruppen af termoresistente kim har på produktionen og kvaliteten af mejeriprodukter.

Kursusudbytte

Mejeribranchen er under stadigt pres for at optimere sine produktionsprocesser, hvilket blandt andet indebærer, at rengørings- og vedligeholdelsesprogrammer trimmes for at opnå maksimal effektivitet og driftstid.

Dette kan give uforudsete hygiejneproblemer, der kan være svære at blotlægge årsagen til. Dette kursus sigter på at bibringe deltagerne en grundlæggende viden om biofilm og termoresistente kims rolle, samt en viden om, hvordan man undgår og afhjælper problemer.
Deltagerne vil således opnå en viden, der gør at de kan bidrage til, at virksomheden opnår den bedst mulige fødevaresikkerhed med de lavest mulige omkostninger og hvordan, man undgår de værste faldgruber. 

Indhold

  • Hvad er biofilm?
  • Styring af biofilmdannelse i procesudstyr
  • Termoresistente kim
  • Styring af termoresistente kim i procesudstyr
    Kurset er opbygget med henblik på optimal deltageraktivering.


Virtuelt kursus

Dette kursus kan gennemføres virtuelt.

Kontakt os for at høre om mulighederne.

FORCE Technology
Park Allé 345
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55117314
P nummer: 1003106341

Kontaktperson

Undervisningsadresse

I Vejen eller virtuelt.
Vejen Kommune
Danmark

Send til en kollega

0.047