23948sdkhjf
Del siden
Kursus

Certificeret ESG Manager i byggeri

I alt DKK 19.900 ekskl. moms
Periode(r)
3. oktober 2024 15. november 2024
19. november 2024 18. december 2024

Uddannelsen som certificeret ESG Manager i Byggeri giver dig konkrete kompetencer og færdigheder inden for:

ESG-rapportering: Evnen til at analysere og udarbejde ESG-rapporter opbygget omkring væsentlighedsprincippet og ESRS'erne, som opfylder danske og internationale lovgivningsmæssige krav og investorkrav.

Bæredygtighedsledelse: Kompetencer i at integrere bæredygtighedsprincipper i byggeprojekter og virksomhedsledelse, herunder udvikling, implementering og forankring af bæredygtighedsstrategier.

Social ansvarlighed: Forståelse for og evne til at håndtere sociale og etiske aspekter af byggeri, såsom arbejdsvilkår, sikkerhed, engagement i lokalsamfundet og design af byggeri til fremtidige boformer.

Governance-praksis: Viden om god governance og ledelsesmæssige standarder, der fremmer transparens, ansvarlighed og etisk forretningsførelse i byggeprojekter.

Compliance og risikostyring: Kompetencer i at sikre overholdelse af lovgivning og standarder inden for ESG samt evnen til at identificere og styre risici relateret til bæredygtighed i byggeri.

Kommunikation og interessentengagement: Redskaber til effektivt at kommunikere ESG-initiativer og resultater til forskellige interessenter, herunder investorer, myndigheder og offentligheden.

Cirkulær økonomi: Viden om principperne for cirkulær økonomi ogevnen til at implementere disse i byggeprojekter med henblik på at minimere affald og sikre bæredygtig ressourceudnyttelse i byggebranchen. 

Færdighederne udstyrer dig med den nødvendige ekspertise til at drive bæredygtighedsinitiativer i byggebranchen, sikre compliance og gøre en positiv forskel for både din virksomhed og miljøet. På baggrund af en eksamen med ekstern censur erhverver du dig certifikat på dine kompetencer som ESG Manager i Byggeri.

Molio
Lyskær 1
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK63035017
P nummer: 1003151913

Kontaktperson

Undervisningsadresse

HUSET Middelfart
Hindsgavl Alle
5500 Middelfart
Middelfart Kommune
Danmark

Send til en kollega

0.047