23948sdkhjf

Oplev Tysklands charme med billeje hos vores naboer mod syd

Tyskland er et let land at komme rundt i bil, så det oplagt at køre fra lokation til lokation, når man ferierer i det tyske.

Der er flere kendte ruter i Tyskland at vælge imellem, som har forskellig længde, og som byder på noget forskelligt. Lej en bil på ferien i Tyskland, læs med her og find ud af, om du mest er til den romantiske rute, slotsruten eller vinruten.

At leje en bil i Tyskland gennem Easyterra er en fantastisk måde at se landskabet på, da det giver dig mulighed for at køre væk fra den slagne turiststi og virkelig opdage, hvad Tyskland har at byde på. Biludlejning gør det muligt for at opdage et stykke af Tyskland, som de fleste turister bare ser fra et vindue i en turistbus.

Læs denne guide, som er proppet fyldt med nyttige oplysninger, inden du tager dit første eller næste road trip gennem Tyskland.

De bedste ture i Tyskland
Den romantiske vej lyder som noget fra en amerikansk komedie, men det er altså navnet på ruten. Den er cirka 420 kilometer lang og fører dig gennem hjertet af Bayern. Højdepunkterne på turen inkluderer München, Nordlingen, Dinkelsbuhl, Rothenburg, Nuremburg, Bamburg og Füssen, hvor du kan besøge det berømte slot Neuschwanstein. Dette er en af ​​de mest populære ruter at tage i Tyskland, og den kan betragtes som en sikker vinder. Du vil helt sikkert blive blæst bagover over Tysklands skønhed, når du kører på vejene på denne rute. Du kan leje en bil ved en biludlejning i Tyskland og opleve, hvad den romantiske vej har at byde på.

Den Tyske Slotsvej er omkring 1000 kilometer lang, og man passerer mere end 70 slotte og paladser, så hvis du ikke kan få nok at disse, er dette ruten for dig. Kun ved at leje en bil på ferien, får du mulighed for at tilrettelægge din rute, så du ser lige præcis det, du gerne vil. Du behøver kun stoppe ved de slotte og paladser, som du har lyst til at se, når du benytter dig af billeje i Tyskland. Slotsvejen er en temarute i det sydlige Tyskland, men den bevæger sig også en smule ind i en lille del af Tjekkiet mellem Mannheim og Prag.

Den Tyske Eventyrvej starter i byen Hanau, og det er en af de mest kendte ruter omkring jul, fordi man på den kommer forbi alle de store julemarkeder. Så er du ude efter en tur i december, er dette det oplagte valg. Med en billig biludlejning er det nemt at stoppe op ved det allermest tillokkende markeder.

Den Tyske vinrute ved Rhinen er godt 85 km lang og fører dig gennem hele det sydvestlige Tyskland. Vinruten strækker sig gennem midten af ​​Pfalz, som er det største sammenhængende vindyrkningsområde i Tyskland. Er du til vin, er du helt sikkert også til den tyske vinrute. Spar penge på billig biludlejning og brug lidt ekstra på den gode vin herfra.

Det er op til din personlige præference, hvilken rute du skal tage, men hvis du er i tvivl, er Den Romantiske Vej helt fantastisk og en klassisk måde at komme ind på de rige traditioner i dette smukke land.

Send til en kollega

0.079