23948sdkhjf

Undgå vand til knæene

Kniber det med varmen, eller er du bange for at vandrørene sprænger?

I Danmark er vi, som så mange andre, påvirket af de årstider, som vi går igennem. Der skal køles ned om sommeren og varmes op om vinteren. Når vi går vinteren i møde, er der dog flere ting man skal tænke på. Alt fra om varmen nu lige virker ordentligt, luft i radiatoren og om vandrørene klarer vinterkulden. Det er alt sammen ting, som en god VVS’er kan hjælpe dig med at afklare, inden du sidder derhjemme pakket ind i tæpper. Ligeledes er det også rart ikke at sidde derhjemme og svede om sommeren. 

Skader på vandrørene

Sprængte vandrør er stadig i problem i Danmark, og det er sjældent, at man får tjekket eller skiftet vandrørene rundt i huset. Hvis du opdager et sprunget vandrør, er det vigtigt, at der hurtigst muligt bliver slukket for hovedhanen, så du kan undgå eller minimere vandskader derhjemme. Tilkald derefter VVS’eren for at få udbedret skaderne. De hjælper også gerne med at fremtidssikre dine installationer derhjemme. 

Energibesparelse

Inden man giver gulvvarmen fuld knald, er det værd lige at overveje, om termostaterne og pumperne er både optimerede og opdaterede. Gamle termostater kan være langsommere og mindre præcise end en nye, og det sparer dig penge i det lange løb. Er man alligevel ved at skifte, kan man også overveje, om man vil have internet opkoblede termostater, som sørger for kun at tænde for varmen, når det er nødvendigt, så det ikke står og varmer hele dagen, mens huset eller lejligheden alligevel står tomt. Har du ikke en varmepumpe, kan du også overveje at få sådan en installeret. Med en varmepumpe undgår du de stadig stigende priser på olie og gas, og kan dermed også spare penge i det lange løb.

Går du med tankerne om at få tjekket op på din VVS i Aalborg, nyt toilet eller måske nye tagrender, så kan du kontakte Blik & VVS Aalborg aps. De hjælper gerne med både monteringer, rådgivning og eftersyn, af alle VVS installationer i dit hjem.

Send til en kollega

0.05