23948sdkhjf

Kan IPL-behandlingen fås året rundt?

IPL står for Intense Pulsed Light og er en behandling, der bruges til f.eks. ujævne farver i huden, som kan være opstået af forskellige grunde. Oftest opstår de ujævne farver pga. pigment, karsprængninger eller ar. Der kan være flere grunde til, at du oplever ujævne farver i dit ansigt eller på kroppen. Alt efter størrelse og synlighed kan en IPL-behandling være det rette for dig. Dette vil dog blive vurderet, når du inden en behandling er inde til en uforpligtende konsultation.

Hvornår kan jeg få en IPL-behandling?

Er en IPL-behandling muligt hele året rundt så? Ja, den kan fås hele året rundt. Det eneste, du skal være opmærksom på, er, hvorvidt din hud har sin naturlige farve, eller om den er blevet solbrun. Er din hud solbrun fra f.eks. en tur sydpå, solarium eller selvbruner, så kan det skabe pigmentforandringer og dermed blot give dig en mere ujævn hud. Det er derfor alfa og omega, hvis du ønsker det bedst tænkelige resultat, at din hud har sin mest naturlige farve.

Hvordan foregår en behandling med IPL-behandling?

En IPL-behandling er ikke en behandling, der tager lang tid. Oftest kan man forvente, at der skal bruges omkring 15 minutter – alt efter størrelsen på arret. Under behandlingen bliver der benyttet Intense Pulsed Light, som er en teknologi, der via lysbølger absorberer de ujævner farver, som din hud har. Dette kan være pigment eller hæmoglobinet, som giver røde karsprængninger eller ar. Energien fra IPL udvikles til en varme, som hjælper med at destruere det farvede element, og dermed gør farven mindre synlig. Til IPL-behandlingen benyttes Ellipse Nordlys, som er det mest sikre apparat på markedet.

Kan en IPL-behandling virkelig fjerne ar?

Nej, en IPL-behandling kan desværre ikke fjerne dine ar – det er vigtigt at huske på. En IPL-behandling kan hjælpe med at lysne dem, så de synes mindre synlige. Dette er muligt, så længe der stadig er farve i dit ar. Så længe der er farve, er det muligt at gøre det mindre synligt. Dette er også gældende, når pigmentforandringer skal fjernes. Her er det i selve farven, at lydbølgerne går ned og virker – og dermed minimere farven på det ønskede sted. Derfor er netop denne type behandling helt ideel til behandling af pigmentforandringer. Så har du et ar, gamle solskader eller andet, som har givet dig en ujævn hud, så bør du tage fat i din klinik og forhøre dig, hvilken behandling der er den bedste for dig.

Send til en kollega

0.047