23948sdkhjf

Få indrettet kontoret på en effektiv måde

Skal kontores flyttes til en bedre beliggenhed eller nyere og flottere lokaler, sådan at i som virksomhed både kan arbejde mere effektivt?

Der kan være mange grunde til at virksomheden trænger til fornyelse, det kan være for at skabe et bedre image eller for at få mere plads til den vækst der følger med. For at få indrettet en optimal arbejdsplads, kræver det det rette inventar. Læs med her.

Når en virksomhed er i vækst, betyder det ofte flere medarbejdere. Måske er det en start up, som udviklede sig i et hastigt tempo, og derfor har virksomheden været nødt til at finde større lokaler, for at efterkomme forespørgslen.

Når man står med splinter nye lokaler til kontor, så skal der vælges møbler hertil. Det er vigtigt, at medarbejderne sidder godt, når de arbejder, specielt ved kontorarbejde. Hos AJ produkter findes der et stort udvalg indenfor inventar til netop dette formål.

Hvis virksomheden har tomme mødelokaler eller konference lokaler, som mangler de rette møbler, så kan du hos AJ produkter blandt andet få en konferencestol med armlæn og andre stilrene møbler. Møblerne er med til at give et professionelt indtryk, når forretningsmøder eller klient møder afholdes.

Plads til medarbejderne
Hvis lokalerne er små, gælder det om at få mest muligt ud af pladsen. Hvis de ansatte skal snakke i telefon med mange i løbet af dagen, eller afholder kundemøder, så kan det være en fordel at anvende en skillevæg på hjul. På den måde, kan man skabe mere privatliv imellem arbejdsstationerne, af hensyn til både klienterne, men også de anssatte. Skillevægge er enormt praktiske på arbejdspladsen, særligt på kontorer, hvor der kan være meget larm.

Skillevæggene kan nemlig afhjælpe støj og samtidigt mere arbejdsro. Det kan gøre at medarbejderen kan koncentrere sig bedre og holde fokus.

Gode tips til indretningen af kontoret
Når du skal i gang med at indrette kontoret, er det en god idé at finde ud af, hvilke behov som der er. Hvor mange computere er der brug for, er der nogle artikler, som måske kan placeres i et andet lokale.

For arbejdsstationerne er det selvfølgelig vigtigt, at der er de fornødne redskaber sådan, at de ansatte kan arbejde mest effektivt uden at blive forstyrret på grund af manglende redskaber. Det er både vigtigt at møblerne er behagelige og ergonomiske, men også at belysningen er korrekt.

Hos AJ produkter, kan du finde et stort udvalg indenfor både kontorstole, borde, diske og artikler til kontoret. Firmaet har eksisteret siden 1975, og har derfor mange års erfaring med indretning på forskellige arbejdspladser. Det er ikke kun kontoret, som de kan være behjælpelige med, du kan også finde inventar til blandt andet lager, kantine og meget andet.

Send til en kollega

0.049